Glas Javnosti

Deca uživala igrajući fudbal u rodnom mestu legende Partizana - čuvenog DRAGANA MANCEA! (FOTO+VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Turnir za dečake od osam do 12 godina održan peti put, učestvovalo čak 248 ekipa iz sedam zemalja

Peti međunarodni turnir "Dragan Mance Kup 2021" održan je proteklog vikenda u Zemunu. Manifestaciju za dečake od osam do 12 godina, koja je ove godine okupila i 16 timova devojčica, činilo ukupno 248 ekipa iz sedam različitih zemalja.

Na terenima Sportskog centra Partizan - Teleoptik u Zemunu prodefilovalo je 3.500 mališana iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Mađarske, Rumunije i Slovenije. Na svečanom otvaranju, učesnike su pozdravili igrači Partizana, Vladimir Stojković, Lazar Marković, Saša Zdjelar, Miloš Jojić, Bojan Ostojić i ostali članovi tima na čelu sa šefom stručnog štaba, Aleksandrom Stanojevićem, piše Kurir.

Poznati srpski trener Milovan Rajevac je na zatvaranju takmičenja pružio podršku svim akterima. On je najzapaženijim učesnicima dodelio nagrade zajedno sa Draganom i Goranom Manceom, sinovcem i rođenim bratom Partizanove legende u čiju čast se turnir i održava, kao i Markom Jankovićem, ispred Gradske opštine Zemun.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by CRNO.BELE.BEBE (@crnobelebebe)

Tokom tri takmičarska dana je odigrano čak 676 utakmica, a pobedničke pehare osvojili su aduti Blu starsa (2009.godine), Bistrice (2010), Partizana (2011, 2012. i 2013) i Spartaka (2006/07, devojčice).

Najboljim pojedincima čitave manifestacije, prvom strelcu Mihajlu Radoviću iz Bistrice (2010) i najboljem igraču urnira Matiji Živanoviću iz Partizana (2013) obezbeđene su specijalne nagrade - odmor u Pefkohoriju (Grčka), odnosno na Kopaoniku.

Uprkos svim izazovima aktuelnog vremena, organizacija je bila ipak na najvišem nivou i nema dileme da će tako biti i na narednom izdanju ovog međunarodnog turnira.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by CRNO.BELE.BEBE (@crnobelebebe)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR