Glas Javnosti

DANAS IGRAJU JUVENTUS I REAL!

Fudbal
Autor: Glas Javnosti

Na sigurnih 9.000 km od Evrope - koroni u inat - igraće se fudbal, a evo gde možete da gledate PRENOS UŽIVO!

 u ova teška, nesrećna vremena se negde igra fudbal.

 
Ako je planeta more korona virusa, onda je Nikaragva ostrvo u moru! Danas od 23 časova po srednjeevropskom vremenu moći ćemo da gledamo duele ekipa poznatih imena.

Juventus gostuje Činandegi, dok Real Madriz putuje u Sabanas. Verovatno vam je ovo već čudno, ali to je samo zato što smo nedovoljno upoznati sa elitnom divizijom Nikaragve! Ova zemlja u Srednjoj Americi odoleva pandemiji korona virusa, amnogi su oduševljeni imenima koja nose timovi u ovoj ligi.

Ljubitelji fudbala će sigurno pokušati da odgledaju barem neki minut fudbala u Nikaragvi, ali će to biti baš, baš teško. Naći prenos ovih utakmica (van tekstualnog) je muka za sebe, ali nije ni nerešiva misija za one kojima se toliko gleda fudbal. Ipak, malo kopanja dovelo nas je do saznanja, sve se prenosi uživo na "Jutjubu". Dakle, navijte alarme za 23 časa, fudbal se vratio, makar i onaj iz Nikaragve!

A u mnogim kladioničarskim listama se nalaze u ponudi, baš kao i neki prijateljski mečevi u Švedskoj. Jedan takav je otkazan kada je privukao previše publiciteta, a sigurnost igrača postala ugrožena.A u mnogim kladioničarskim listama se nalaze u ponudi, baš kao i neki prijateljski mečevi u Švedskoj. Jedan takav je otkazan kada je privukao previše publiciteta, a sigurnost igrača postala ugrožena.

Izvor: Blic

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR