Glas Javnosti

DA ZAVRŠIMO ZAPOČETO I OSVOJIMO TITULU! Marković samouveren: Partizan u svakoj utakmici ide na pobedu (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Kup je, zasad, arhiviran za igrače Partizana, sledi Superliga i nastavak borbe za titulu koja ulazi u najzanimljiviju fazu, čiji klimaks uskoro sledi sa novim derbijem 16. aprila na stadionu Zvezde.

Ekipa Aleksandra Stanojevića je u "zagrevanju" za superligaške borbe protiv Loznice odigrala taman toliko koliko je bilo potrebno da se pobedi i napravi novi iskorak u masovnijem domaćem takmičenju.

Rutinski, sigurno, autoritativno.

- Protiv svake ekipe je teško, pogotovo kad se povuku pozadi, ali mi respektujemo svakog, naravno svako ima svoj stil, i mi smo zadovoljni što smo prošli dalje iako nam je ovo sekundarno takmičenje - kaže Lazar Marković, strelac drugog gola za crno-bele danas.


Partizan neće zanemariti Kup, daleko od toga, želi trofej gde god to može da se ostvari, ali titula je ono u šta će se uložiti najveća energija, poručuje Markec.

- Nama je prioritet titula, ali igramo što dalje da doguramo i da osvojimo kup naravno.

Naredni meč Partizana je onaj protov Čukaričkog, već u nedelju od 19 sati. Crno-beli nemaju prava na kiks protiv tima koji vodi legenda kluba iz Humske Saša ilić.


- Igramo protiv dobre ekipe, protiv ozbiljnog trenera. Pripremićemo se što je najbolje moguće. Nama je prioritet titula i Partizan igra svaku utakmicu da dobije. Ko nije igrao u Partizanu ne zna kako je to. Pritisak je i na terenu i van terena, što je i normalno jer smo veliki klub, i tako treba da bude.


Kapiten Partizana je spreman da do kraja sezone pruži nadljudski napor da se svi ciljevi ispune.



- Spreman sam, tu sam da završimo započeto, da osvojimo titulu. Mislim da je to moguće i to je to. Idemo samo jako - poručio je Marković u kamere klupske televizije.

BONUS VIDEO


https://www.youtube.com/watch?v=Fld9lEqy3bE&ab_channel=Glasjavnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR