Glas Javnosti

DA LI TO I MESI IDE KOD ARAPA? Al Itihad spreman da pošteno odreši kesu za Argentinca

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Mesi bi već od jula mogao da pređe u saudijski klub ukoliko se postigne dogovor.

Argentinski as mogao bi da pređe u saudijski Al Itihad, koji je izrazio spremnost da dogovori dvogodišnju saradnju s njim, tvrdi novinar Huan Fontes.

Isti izvor tvrdi da će 35-godišnji Mesi, ukoliko pristane, zaraditi čak 176 miliona evra za dve godine, što teško može da dobije na drugoj strani. Svakako je to novac manji nego što ima Kristijano Ronaldo, ali i onaj koji realno ne može da dobije na drugoj strani.



Al Itihad je klub iz Džede, gde je pre nekoliko godina bio srpski napadač Aleksandar Prijović, ali se nije dugo zadržao jer nije dobijao redovno primanja, takođe ni minutažu jer prema njihovom mišljenju nije ispunio očekivanja. Ipak, to ga nije sprečilo naplati novac putem FIFA.

Al Itihad je tamošnji velikan, vodi ga bivši menadžer Totenhema i Vulvsa Nuno Espirito Santo, a od poznatih igrača ima one sa premijerligaškim iskustvom Ahmeda Hegazija (VBA) i Eldera Kostu (Lids).

Mesi može besplatno u Arabiju

Ugovor sa Pari Sen Žermenom ističe mu na kraju sezone, iako je bilo priča da će ga produžiti po završetku Mundijala u Kataru to se nije desilo. Sve su jače priče da Mesi odlazi iz prestonice Francuske, ali povratak u Barselonu nije opcija.



Najrealnije je da se otisne u SAD ili Saudijsku Arabiju kako bi u smiraju karijere zaradio dodatno novca, ali i spustio ritam takmičenja.

Sve je uradio što je mogao u super-trofejnoj karijeri i to više puta, pa mu je cilj da otvori novu avanturu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR