Glas Javnosti

DA LI JE OVO KRAH LEGENDE: Portugalac nije postigao gol u prvih 5 kola

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Kristijano Ronaldo nije postigao gol u prvih pet kola od početka sezone, prvi put posle 17 godina! Neverovatna vest koja pokazuje status slavnog Portugalca u Mančester junajtedu.

Kristijano Ronaldo u četvrtak veče ušao je kao zamena u meču sa Lesterom, koji je Mančester junajted na gostovanju rešio rezultatom 1:0. I na tom meču Ronaldo nije postigao gol, a prema portalu "Who scored" postao je najgori igrač u svom timu.





Ove sezone Kristijano Ronaldo je na terenu proveo samo 175 minuta i nijednom nije pogodio mrežu protivnika. To mu se dogodilo prvi put od sezone 2005/2006. Tada je Kristijanov niz bez golova trajao sedam startnih mečeva engleskog šampionata. Igrajući za Junajted nije postigao gol od avgusta do oktobra 2005. Post je prekinuo u utakmici protiv Midlzbroa (1:4).

U narednom kolu engleske Premijer lige Mančester junajted kod kuće u nedelju (17.00) igra protiv Arsenala, koji je dobio svih pet mečeva na startu sezone. Biće to još jedan veliki derbi, a kako stvari stoje trener Erik Ten Hag ponovo će početi utakmicu bez Kristijana Ronalda, koji će biti na klupi.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR