Glas Javnosti

DA LI JE NA POMOLU TRANSFER BOMBA? Sampdorija hoće Stankovića po svaku cenu, STIGAO ODGOVOR

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Sampdorija će promeniti trenera, a opet je aktivirana stara želja – Dejan Stanković.

Trener Crvene zvezde je želja predsednika Masima Ferera još od prošlog proleća kada je postalo jasno da Ranijeri napušta klupu na kraju sezone. Tada im se želja nije ispunila, ali sada se nadaju da će biti bolje sreće.

Najpoznatiji novinar specijalizovan za transfere, Fabricio Romano, objavio je nekoliko sati posle te utakmice da je trener Crvene zvezde ponovo velika želja posrnulog velikana sa severa Italije. Nedugo potom, on je objavio i novu informaciju:

"Nema dogovora Sampdorije i Crvene zvezde o Dejanu Stankoviću. Bivši Zvezdin trener ima želju da preuzme Sampdoriju, ali kako trenutno stoje stvari, njegov trenutni klub ne prihvata tu ponudu", objavio je Romano.

U četvrtak Zvezdu očekuje poslednje kolo Lige Evrope u Bragi gde će se boriti za prolaz ali i za prvo mesto u grupi, pa je ipak realnije očekivati da Stanković ostane na kormilu srpskog šampiona nego da se osvtare Sampdorijini planovi. Makar do zimske pauze...

"Svako ko zna kakav je osećaj i kakve emocije izaziva ovaj klub, voleo bi da ostane u Zvezdi ceo život. I kao igrač i kao trener. Međutim, neminovno je da jednom svi krenemo svojim putem. Zvezda je ozbiljna mašina, mnogo je lepo, ali i mnogo je velika potrošnja. I dalje sam zadovoljan, i dalje imam maraton da istrčim. Ima uvek interesovanja za mene, ali to sam rekao i ranije - zapitao bih se da nema. Onda bi to značilo da ne radim dobar posao. Lepo je kad se raspituju za vas. To vam daje snagu da budete još bolji.

A moji planovi? Sve ću uraditi da u maju podignem pehar...", rekao je Dejan Stanković u jednom od intervjua za domaće medije.


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR