Glas Javnosti

Čeka se odluka UEFA o utakmici: Zvezda predlaže ZAMENU DOMAĆINSTAVA, a Ararat pomeranje meča u Tbilisi!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Crvena zvezda i dalje čeka zvaničnu odluku UEFA o tome gde će i da li će uopšte igrati meč plej-ofa za Ligu Evrope protiv Ararat Jermenije. Situacija u Jermeniji je i dalje dramatična, ta zemlja se nalazi u ratnom stanju zbog sukoba sa Azerbejdžanom u oblasti Nagorno Karabah.

Crvena zvezda je preko diplomatskih kanala nezvanično predložila da se susret odigra u Beogradu. A dok se čekaju zvanične informacije iz Niona, stigla je nova vest.

Naime, Ararat Jermenija je predložio da se duel za Crvnom zvezdom odigra u Tbilisiju. Glavni grad Gruzije je udaljen 276 kilometara od Jerevana, što znači da bi igrači Ararata autobusom mogli da potencijalnog poprišta odigravanja duela sa crveno-belima.

Postoji opcija i zamene domaćinstava, kao i da Crvena zvezda službenim rezultatom stigne do grupne faze Liga Evrope

U vezi sa ovim zatražen je odgovor u vezi sa ovom situacijom od golmana Stefana Čupića.

– Upravo smo završili trening. Ljudi iz kluba su ovde uvereni da će se igrati i obećane su nam premije, mada mediji pominju i mogućnost diskvalifikacije Ararata. Klub je predložio da Zvezda sleti u Gruziju i dođe do Jerevana autobusom – kaže Čupić.

– Postoji predlog zamene domaćinstva i neutralni teren koji odrede. Čekamo popodne i konačnu odluku u nadi da ćemo se sastati sa Crvenom zvezdom – rekao je Čupić.

Konačna odluka UEFA bi trebalo da se donese do kraja dana.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR