Glas Javnosti

BORJAN SE OGLASIO PRVI PUT OD KORONE: Zvezda porasla, dominira i sad SVIMA SMETA

Fudbal
Autor: Glas Javnosti

Pred fudbalerima Crvene zvezde su brojni izazovi u vidu takmičenja na tri fronta, a oporavljeni kapiten Milan Borjan veruje u svoju ekipu i u to da će ciljevi biti ostvareni.

- Odlično se osećam. U potpunosti sam se oporavio, sve je u najboljem redu i treniram maksimalno. Ne samo ja, već čitava ekipa radi na vrhunskom nivou kako bi što spremniji dočekali sve izazove koji slede. Pred nama je gust raspored do nove pauze u novembru, praktično ćemo dva puta nedeljno igrati utakmice, i to je nešto za šta su potrebne i fizička i mentalna snaga. Ipak, verujem da smo sposobni da ponovo usrećimo sve one koje su uz nas i da dobrim rezultatima "nateramo" zvezdaše da budu ponosni - počeo je Borjan.

Bočni udari uvek postoje kad je Crvena zvezda u pitanju, ali kohezija igrača i navijača je recept da se to nadjača. 

- Zvezda je u poslednjih pet godina mnogo porasla, vratila se tamo gde pripada, i dominira. Baš zato imam osećaj da svima smeta i da su svi krenuli u napad na nju i na svakog od nas. Osećam da su samo zvezdaši uz nas, uz svoj klub, ali i to je dovoljno, jer mi uz pravu podršku sa tribina možemo da pokažemo da smo jači od svega i od svih. Zato pozivam sve zvezdaše da budu uvek uz nas, na svakoj utakmici, na svakom stadionu, a naročito na Marakani. Jer zajedno na taj način sve možemo da pobedimo i na terenu i van njega i da pokažemo da smo sa razlogom najveći - zaključio je Borjan.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR