Glas Javnosti

Borjan nagovara saigrača da mu se pridruži u reprezentaciji Kanade

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Stefan Mitrović, fudbaler Crvene zvezde, istakao je da još uvek nije doneo odluku oko toga za koji će državni tim nastupati.

Ovaj dvadesetogodišnji krilni vezista ima pasoše Srbije i Kanade, dok u ovom momentu nastupa za mlađe kategorije naše selekcije, ali bi to mogglo da se promeni.

- Nisam doneo konačnu odluku. Trenutno igram za mladu reprezentaciju Srbije, ali je Kanada jako zainteresovana. Borjan gura za Kanadu više, mada nisam odlučio, teško je prelomiti. Moraću uskoro to da učinim - rekao je Mitrović za "Arenu sport".

Mitrović je ovog leta stigao u Ljutice Bogdana iz niškog Radničkog za pola miliona evra, postigao je gol na debiju u Superligi Srbije i na prvoj utakmici u Evropi, a u sredu veče je zaigrao i na Večitom derbiju koji je završen bez pobednika.

- To mi je bio prvi derbi i stvarno je drugačije. Ovde se više igra na čvrstinu i agresivnost. Naravno, nismo zadovoljni sa bodom jer smo se nadali da ćemo osvojiti tri, ali dugo je prvenstvo. Idemo dalje. Probali smo na kontre da napadnemo protivnika, ali igra je bila veoma čvrsta. Bilo je dosta teško - rekao je mladi fudbaler posle utakmice u Humskoj.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR