Glas Javnosti

BOMBA U LONDONU! Totenhem ima novog trenera, Interu je VRATIO TITULU

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Italijanski trener Antonio Konte novi je šef stručnog štaba fudbalskog kluba Totenhem, saopštio je danas londonski klub.

Konte (52), je sa Totenhemom, koji trenutno zauzima deveto mesto u Premijer ligi, potpisao ugovor do leta 2023. godine, uz mogućnost produženja saradnje.

Prethodno je Totenhem u ponedeljak raskinuo saradnju sa Nunom Espiritom Santom, koji je na 10 utakmica u Premijer ligi upisao pet poraza.

"Izuzetno sam srećan što sam se vratio trenerskom poslu, i to u klub iz Premijer lige, koji ima ambiciju da ponovo bude među vodećima", rekao je Konte, preneo je klupski sajt.

U dosadašnjoj karijeri Konte je između ostalog vodio Juventus, selekciju Italije, a od 2016. do 2018. godine bio je trener londonskog Čelsija.

Sa Čelsijem je u sezoni 2016/17. osvojio titulu u Premijer ligi, sa tadašnjim rekordom od 30 pobeda u 38 utakmica, dok je naredne sezone osvojio FA Kup.

Prethodne dve sezone bio je glavni trener Intera iz Milana, sa kojim je prošle sezone osvojio titulu u Seriji A.

Totenhem naredni meč igra u četvrtak na domaćem terenu u Ligi konferencija protiv holandskog Vitesea, dok u sledećem kolu Premijer lige gostuju Evertonu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR