Glas Javnosti

BOMBA NA BANOVOM BRDU! TSC do tri boda u nadoknadi vremena, velika greška Mićovića

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fudbaleri TSC pobedili su u Beogradu ekipu Čukaričkog sa 3:2, u prvom kolu plej-ofa Super lige Srbije.

TSC je upisao važnu pobedu u borbi za četvrto mesto na tabeli pošto sada ima 44 boda, odnosno tri više od Voždovca i niškog Radničkog. Na drugoj strani, Čukarički je treći sa 54 boda.

Ekipa TSC-a je povela u 36. minutu sjajnim golom Martina Mirčevskog sa oko 18 metara, da bi timu iz Bačke Topole na početku drugog poluvremena bio poništen gol zbog ofsajda.


Ubrzo nakon tog poništenog gola stigla je kazna na drugoj strani. Marko Rakonjac je u 51. minutu u kaznenom prostoru izbacio iz igre jednog igrača gostujućeg tima i lako pogodio za 1:1.

Samo dva minuta kasnije usledila je brza akcija TSC-a, Mihajlo Banjac je proigrao Mirčevskog, a on vratio loptu u sredinu šesnaesterca gde je dočekao Ifet Djakovac i poslao je iza ledja golmana Novaka Mićovića.


Ekipa sa Banovog brda je do novog izjednačenja stigla u 64. minutu kada je svoj drugi gol na meču postigao Rakonjac. Taj pogodak je prvobitno poništen zbog ofsajda, ali je sudija promenio svoju odluku posle konsultacija sa VAR-om.

Kada je izgledalo da će utakmica biti završena remijem, Đakovac je u 93. minutu iskoristio veliku grešku Mićovića i doneo pobedu svom timu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR