Glas Javnosti

SNIMAO ODNOSE SA MALOLETNICAMA! Bivši talenat londonskog kluba i nekadašnji levi bek Arsenala u zatvoru zbog pedofilije! (FOTO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Nekadašnji fudbaler Arsenala Tajrel Robinson počeo je da služi zatvorsku kaznu od 26. januara i to zbog pedofilije, preneli su mediji na Ostrvu.

Bivši talenat londonskog kluba koji je najčešće igrao na pozicijama levog beka i levog krila, započeo je zatvorsku kaznu u trajanju od tri i po godine, a sve zbog toga što je imao intimni odnos sa devojčicom koja je imala samo 14 godina.

Fudbaler, koji nikada nije zaigrao za prvi tim Arsenala, već je prešao u Bredford siti, pozvao je u leto 2018. godine u stan tri devojčice zajedno sa svojim prijateljem Korijem Bermanom.

Tom prilikom je sa jednom 14-godišnjakinjom imao seksualne odnose, a čak je i fotografisao svog prijatelja tokom odnosa sa druge dve devojčice.

Da zlo bude veće, sve je objavio na društvenim mrežama, a upravo to je bio okidač za pokretanje postupka u kojem je Robinson dobio tri i po godine zatvora, a njegov drug Berman šest.

 
Tajrel Robinson je prošao sve omladinske selekcije Arsenala, a klub je napustio 2017. godine, kada mu je bilo 20 godina. Za Bredford siti je skupio 23 nastupa i postigao tri pogotka, ali tu se prekida njegova karijera, piše Blic.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR