Glas Javnosti

BISER ODLAZI ZA SIĆU JER OD NEČEG ŽIVETI SE MORA: Gavrić već odigrao poslednju utakmicu za Crvenu zvezdu, na Marakanu stižu mrvice?

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Nije tajna da je Željko Gavrić "na prodaju", pogotovo nakon nekoliko dobrih partija u drugoj polovini prošle sezone kojima je skrenuo pažnju na sebe, a talenat potvrdio i početkom nove sezone, nakon oporavka od povrede. Ipak, čini se da je trenutak za rastanak u najmanju ruku čudan.

Povezivan je Gavrić sa velikim brojem klubova, najozbiljnije je tokom proteklih par nedelja spominjana Atalanta, u priči je bila i Roma, a najnovije informacije vihorno krilo šalju put Firence, u ekipu Fiorentine. 

I nije toliki problem odlazak Gavrića u Seriju A u ovom momentu, koliko suma koju bi Zvezda trebalo da dobije. Naime, Zvezda bi navodno za transfer malde nade trebalo da inkasira tek tri miliona evra?! Situaciju u određenoj meri "vade" procenti, ali...

Transfer bi navodno mogao da bude realizovan do kraja reprezentativne pauze. 

Pitanje koje se nameće jeste - zašto Zvezda, nakon dva učešća u Ligi šampiona i nekoliko višemilionskih transfera, nema luksuza da sačeka zimski prelazni rok, s obzirom na to da bi tokom nastupa u jednom od dva evropska takmičenja cena mladog fudbalera mogla u najmanju ruku višestruko da skoči. Ovako, Gavrić bi mogao da bude poslednji u nizu bisera koji su (pre)mladi otišli iz "Ljutice Bogdana", što ne ide u prilog ni Zvezdi, a gledajući sudbine najvećeg broja talentovanih momaka koji su golobradi otišli put inostranstva, ni samom Gavriću.

 (Izvor: Glas javnosti/Žurnal)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR