Glas Javnosti

BEZ BORJANA, OHI U AVIONU: Zvezda otputovala u Antaliju (FOTO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fudbaleri Crvene zvezde su otputovali na pripreme u Tursku (Antalija) gde će boraviti od 13. januara do 3. februara. U periodu od tri nedelje šef stručnog štaba našeg tima - Dejan Stanković moći će da računa na 29 fudbalera.


Na spisku su: Zoran Popović, Miloš Gordić, Stefan Marinković, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Aleksandar Dragović, Strahinja Eraković, Radovan Pankov, Andrej Đurić, Milan Rodić, Seku Sanogo, Njegoš Petrović, Nenad Krstičić, Veljko Nikolić, Nikola Stanković, Mirko Ivanić, Petar Stanić, Slavoljub Srnić, Aleksandar Katai, Filipo Falko, Andrija Radulović, Nikola Mituljikić, Jovan Mituljikić, Ohi Omojuanfo, Milan Pavkov, Luis Dioni, Rišairo Živković, Marko Lazetić i Ibrahim Mustafa.


Dejan Stanković neće moći da računa na Milana Borjana, Vladimira Lučića i Aksela Bakajoka koji su pozitivni na korona virus, kao i na Gelora Kangu i El Fardu Bena koji nastupaju na Afričkom kupu nacija za svoje reprezentacije.

 
Crvena zvezda će boraviti u Antaliji (Turska) tri nedelje, od 13. januara do 3. februara.dine

Prvi deo priprema biće bazičan, odnosno namenjen fizičkoj pripremi, dok će drugi deo biti namenjen za kontrolne mečeve. Naš tim će u ovom periodu odmeriti snage sa Mariborom, Laskom, Šahtjorom iz Donjecka i Šahtjorom Soligorsk.

BONUS VIDEO: SRBIN OTKRIVA KOJE SU TO METODE U OBRAČUNU SA LJUDIMA:

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR