Glas Javnosti

BENZEMA POSLAO BRUTALNU PORUKU DEŠANU: Posle OSVETE igračima na UDARU i selektor!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Nastavlja se rat u Francuskoj

Sapunica između Karima Benzeme i selektora Francusdke Didije Dešana se nastavlja.

Nakon što je pre nekoliko dana otpratio sa društvenih mreža skoro sve bivše saigrače iz francuske reprezentacije, Benzema nema nameru da stane sa "ratovanjem".

Ostalo je samo njih petorica, Kilijan Mbape koji je veliki prijatelj sa Benzemom, Eduardo Kamavinga, Rafael Varan, Aurelian Čuameni i Markus Tiram

Kako dani prolaze tako se otkrivaju razni detalji o odlasku Karima Benzeme iz reprezentacije i to nakon što je povređen dan pred početak Svetskog prvenstva.

Tada su mu tako hladno i surovo saopštili da mora napustiti kamp reprezentacije, a sve mu je saopštio doktor reprezentacije.



Dešan je kako su naveli francuski mediji, sve samo nemo posmatrao i nije hteo reagovati što je još više potreslo Benzemu.

Benzemina povreda je bila lakše prirode a imao je pravo da se ponovo priključi reprezentaciji, što se nije dogodilo, a Benzema nije htio da se oglašava dok je trajalo Svjetsko prvenstvo.

Ipak, kada se sve završilo Benzema je objavio da se oprašta od reprezentacije, iako mnogi veruju da bi se vratio ukoliko Zidan postane novi selektor.

Krenuo je tada Benzema u pravi rat sa sa selektorom Dešanom, a sada je ponovo odlučio da objavi fotografiju na Instagramu u kojoj je poslao novu poruku svom bivšem selektoru.

"Veoma je važno! Dostupnost", napisao je Benzema, te je izazvao lavinu komentara na svojoj objavi jer su svi odmah shvatili o čemu se radi.

Jasno je da je poručio Dešanu da celi svet zna da je mogao da ga vrati u reprezentaciju, ali to nije htio iz nekih svojih razloga.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR