Glas Javnosti

BAHAR: Ozbiljno smo shvatili utakmicu, ali nismo uspeli

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Trener Crvene zvezde, Barak Bahar, rekao je posle poraza od Čukaričkog (1:2) u 7. kolu Superlige Srbije, da je njegova ekipa ozbiljno shvatila utakmicu na Banovom brdu, ali da ni to nije bilo dovoljno da se izbegne poraz.

Crveno-beli se definitivno nalaze u krizi, a ona je došla u najgorem mogućem momentu, jer srpskog prvaka već u utorak čeka gostovanje u Mančesteru protiv šampiona Engleske.

"Izgubili smo dve utakmice, ovo je previše. Prišli smo ozbiljno ovaj utakmici, ovakve stvari se dešavaju. Moramo što bolje da se spremimo za narednu utakmicu. Igrali su fudbaleri koji su tek došli, njima je potrebno vreme da se uigraju", rekao je kratko Izraealac.

Igor Matić je tokom utakmice sa Crvenom zvezdom zaradio isključenje, pa je izjavu posle meča dao njegov pomoćnik Milovan Sikimić.

"Čestitke našim igračima, svaki dogovor su ispoštovali protiv ovakve jedne ekipe. Zvezda ima kvalitet, ali nisu uspeli jer su naši igrači imali veću i želju i volju. Igrači moraju da uživaju pred početak Lige konferencija i da učine sve što mogu da na najbolji način predstavljaju srpski fudbal."




SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR