Glas Javnosti

Alegri pričao o svom daljem angažmanu i podelio navijače Juventusa

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Trener Juventusa Masimilijano Alegri govorio je o svojoj sudbini na klupi torinskog kluba nakon što je Stara dama takmičenje u Ligi Evrope završila porazom od Sevilje u polufinalu.

To je samim tim bio znak da će klub drugu sezonu uzastopno završiti bez ijednog trofeja, pošto je Napoli osvojio skudeto, a Inter odbranio Superkup, te stigao do finala Kupa Italije gde će igrati protiv Fjorentine.

Nakon što se prašina spustila, Alegri je poručio da i pored svega nema nameru da napusti Torino.

- Ostajem u Juventusu. Ovde sam pod ugovorom, a dalje nije na meni da odlučujem - poručio je Alegri, kom aktuelni ugovor važi do juna 2025. godine.


Alegri bi dakle mogao da tim vodi još dve sezone, ali Juventus u ovom momentu teško da može da pravi bilo kakve planove. Prvo mora da čeka šta će biti sa odlukom o kazni zbog finansijskih malverzacija, pošto iz Italije stižu glasovi da će ovom klubu biti oduzeti bodovi i da će ostati bez druge pozicije. 

Što se Alegrija tiče, ovo mu je drugi mandat na klupi Juventusa i do sada je vodio 105 utakmica od maja 2021. godine. Pre toga je strateg Stare dame bio od 2014. do 2019. godine, ima pet šampionskih titula, četiri pehara u Kupu Italije i dva Superkupa.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR