Glas Javnosti

"VELIKI BOD" - PIKSI O KIKSU PROTIV BUGARA: Evo kako OBJAŠNJAVA čupanje sa ivice PROVALIJE!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Stojković i ekipa su osvojili sedmi bod iz tri utakmice, gde su dvaput bili gosti, ali su u Razgradu odigrali daleko ispod nivoa i standarda koji su postavili u kvalifikacijama u protekle dve godine.

Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković Piksi kaže da je utakmica sa Bugarskom bila očekivano naporna i teška.

Srbija je jedva izvukla bod u Razgradu u meču u kom su Bugari poveli u 47. minutu golom Kirila Despodova, a izjednačio je Darko Lazović golom u 96. minutu.

Stojković i ekipa su osvojili sedmi bod iz tri utakmice, gde su dvaput bili gosti, ali su u Razgradu odigrali daleko ispod nivoa i standarda koji su postavili u kvalifikacijama u protekle dve godine.



„Kako je moglo da se završi, ovo je u svakom slučaju veliki bod za nas“, rekao je Stojković posle meča, tokom kog smo mogli da ga vidimo u kadru nervoznog.

Na kraju, kada je Lazović postigao pogodak, odmahnuo je rukama, bez prevelikog olakšanja. Srbija je ipak bolji tim koji to nije pokazao na terenu.

Da vam kažem, jedna teška utakmica, kao što smo i očekivali. Svi su govorili da je to mlad tim, znate već kako kod nas to ide. Ja sam znao da će to biti jako teško. Bilo je dosta grešaka u nekim lakim pasovima, što je dodatno otežavalo neku našu igru, ali, definitivno mislim da je ovaj bod došao i moramo da budemo zadovoljni njime“.

Bilo je reči i o tome u kom se trenutku igra meč, pošto je većina sezona završena pre nekoliko nedelja.

„Pričao sam sa igračima o terminu, kraj je sezone, dosta igrača je van forme ili ne baš u punom trenažnom ciklusu, ali na kraju krajeva, to vas niko ne pita. Kad izađete na teren, morate jednostavno da date sve od sebe“, rekao je Piksi.

„Mi smo do sada odigrali tri utakmice, od toga dve na strani, jednu kod kuće. Na strani smo uzeli četiri boda, kod kuće tri, što je prema nekom planu. Bili bismo zadovoljniji da smo pobedili večeras, ali s obzirom na neke kadrovske probleme koje smo imali, pogotovo kad je špic napada u pitanju, ovaj bod je zaista veliki“, zaključio je Stojković.


Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR