Glas Javnosti

MAMMA MIA, GRANDE VLAHOVIĆ! Italijani ga ili MRZE ILI OBOŽAVAJU, a evo šta je uradio Ronaldu: SRBIN MU JE NOĆNA MORA! (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Dušan Vlahović, to je ime i prezime koje je u 2022. godini (a tek će) odzvanjalo Apeninskim poluostrvom. Srpski reprezentativac je kralj strelaca u Kalču, oduvao je majstorijama golgetere svetskog kalibra.

Napadač Fiorentine iz nedelje u nedelju zaluđivao je protivničke odbrane i rešetao im golmane, da bi novogodišnje praznike proveo na prvom mestu liste strelaca u italijanskom prvenstvu.
Tek mu je 21. godina, a već je (trenutno) zlatna kopačka italijanskog prvenstva sa 16 golova, ispred Ćira Imobilea iz Lacija sa 13, Đovanija Simeonea (Verona) 12, Interovca Lautara Martineza, legendarnog Zlatana Ibrahimovića…

Za njega se bukvalno otimaju evropski giganti, na meti je Juventusa, Arsenala, Mančester Junajteda, Barselone.

On ne želi da produži ugovor koji mu ističe na kraju sezone, a Fiorentina odbija sve ponude, tačnije zacepila je cenu koju i najbogatiji klubovi teško da mogu da plate. 

Jedno vreme navijači „viole“ su ga bukvalno mrzeli zbog toga, ali šta on uradi. Uzvrati golom iz slobodnjaka, glavom, ili levom nogom i odmah ih ućutka.

Ono što je zanimljivo je i da ga je upamtio i Kristijano Ronaldo, koji je bio rekorder Kalča sa 33 gola postignuta u jednoj kalendarskoj godini.

E, pa više nije. Sada deli rekord sa Dušanom Vlahovićem, koji je u 2021. postigao isto toliko golova.

Ne zaboravimo i neke golove u dresu reprezentacije Srbije sa kojom će igrati na Mundijalu u Kataru u 2022. godini.

Dušan Vlahović, ili ga vole ili mrze nema treće! A Ronaldo… Grande Dušan kako mu tepaju „žabari“ mu je noćna mora.

Ovo su sva 33 gola sa kojim je srpska gol mašina izjednačila rekord italijanskog prvenstva.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR