Glas Javnosti

Novi detalji STRAVIČNOG ubistva Srbina u Čikagu, SKUPLJA se novac za transport tela (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

"Nikola je bio pun života i imao je toliko ljubavi u sebi da da drugima. Otišao je prerano i nedostajaće svima koji su ga poznavali"...

Ovo su reči prijatelja i kolega Srbina Nikole Mišovića (29) koji je jutros brutalno ubijen u predgrađu Čikaga Bur Ridž, kada je u njega pucao njegov kolega, Afroamerikanac. Ubica je u pucnjavi ranio i jednu devojku, takođe državljanku Srbije, a onda pobegao s lica mesta. Policija ga je opkolila nekoliko stotina metara dalje, a on je pred njima sebi ispalio metak u glavu i pao mrtav, piše Blic.

Kako se saznaje, Srbin je bio njegov supervizor u firmi "Winners Freight llc" u Čikagu i juče mu je dao otkaz. Nakon toga došlo je do rasprave nakon koje je pomahnitali muškarac izvukao pištolj i upucao Nikolu!

Prijatelji Nikole Mišovića, mladog Kragujevčanina koji je živeo i radio u Čikagu, prikupljaju novac za transport njegovog tela u Srbiju kako bi mladić bio sahranjen u rodnoj zemlji.

Oni su na sajtu "Go fund me" napisali da je Nikolu ubio kolega vozač koji je u njihovoj kompaniji izvezao samo jednu turu!
"Drage kolege, prijatelji, našeg kolegu i brata Nikolu Mišovića je ubio vozac koji je izvezao samo jednu turu za našu kompaniju. Troškovi su veliki za slanje, a bol koji njegovi roditelji imaju neizmeran. Ako mozete da pomognete da skupimo ova sredstva i pošaljemo ga što pre za Kragujevac kako bi roditelji mogli da ga sahrane što pre".

Dodali su da "reči ne mogu da opišu bol i tugu zbog gubitka porodice Mišović i svih koji su Nikolu poznavali".

"Obraćamo Vam se sa molbom da nam se pridružite u prikupljanju pomoći za porodicu tragično nastradalog Nikole Mišovića. Naš kolega, zemljak i pre svega prijatelj, izgubio je život 22. marta 2022. godine u svojoj 29. godini. Reči ne mogu opisati bol i tugu zbog gubitka koji je doživela porodica Mišović i svi koji su ga poznavali. Molimo sve koji su u mogućnosti da pomognu da to učine"...
Dobio otkaz, pa upucao Nikolu

Policija u Čikagu saopštila je ranije da je ubica ubio Srbina i ranio državljanku Srbije u zgradi kompanije "Winners Freight llc" u Čikagu, a potom izvršio samoubistvo.


"Pobegao je s lica mesta, ali ga je policija locirala i opkolila. On je tada sebi pucao u glavu. Preminuo je", saopštila je policija.

Kako je rečeno, muškarac koji je izvršio zločin je pre toga dobio otkaz na poslu, a Nikola je bio njegov supervizor. Pomahnitali muškarac nakon što je dobio otkaz, izvadio je pištolj i upucao Nikolu, i ranio u nogu drugu zaposlenu u kompaniji, takođe Srpkinju.

Ona je s povredom noge prevezena u bolnicu gde je operisana.

Policija Čikaga do sada nije objavila ime Afroamerikanca koji je počinio stravičan zločin, piše Blic.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR