Glas Javnosti

MRZIM SRBE! Ovo je ubica koji je nakon što pucnjeva u Nikolu vikao po hodnicima: Svedoci otkrili nove detalje (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Na videlo neprestano izlaze novi detalji pucnjave u čikaškom predgrađu Bur Ridž. Prema izjavama svedoka koji su prisustvovali ubistvu ovaj zločin bi se mogao okarakterisati i kao zločin baziran na etničkoj mržnji.

Ubica koji je Mišoviću presudio dan nakon što ga je ovaj na njegovu molbu primio na posao prethodno je radio u drugoj kompaniji koja je smeštena u istoj zgradi, odakle je otpušten zbog nedoličnog ponašanja i neprofesionalnosti.

- Vozač je pre Nikoline firme "Viners Frejt" radio u firmi "Fors" čiji je vlasnik Makedonac. Međutim, zbog mnogo Srba koje je sretao u zgradi i na poslu on je bio ubeđen da je firma srpska, o čemu govori činjenica da je pre nego što je pucao u Nikolu vikao po hodnicima ‘Mrzim Srbe! Svi ste vi ista go..a! - kaže jedan od svedoka koji se zatekao u zgradi za vreme ubistva.


Od drugih ljudi iz kompanije se saznaje da se vozač kamiona čudno ponašao tog dana i da je u komunikaciji sa ostatkom tima govorio loše stvari o Srbima, nakon čega je parkirao kamion i banuo u kancelariju.


Nakon što je ubio Mišovića on se nije zaustavio nego je otišao u kompaniju "Force" iz koje je prethodno otpušten, i tamo pucao u devojku, koja se trenutno nalazi u bolnici, na intenzivnoj nezi, piše Serbian Times.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR