Glas Javnosti

TRAGEDIJA U AUSTRALIJI! Srbin se UDAVIO, pokušao da spase ćerku koju su ODNELI talasi (VIDEO)

Australija
Autor: Glas javnosti

Srbin Branko Radulović (49) utopio se na popularnoj plaži u Adelaidu u Australiji, pokušavajući da spasi svoju šestogodišnju ćerku, koju su talasi odneli daleko od obale.

Očevici kažu da se devojičica nalazila u čamcu na naduvavanje, kada su je talasi odneli od obale, a da je Branko obučen uleteo u vodu kako bi je spasio.

Majkl Naper (70) igrao se sa svojim unucima na plaži, kada je video čoveka koji je ušao u vodu kako bi spasio svoju ćerku.

- Potrčao sam da ga stignem. Pre nego što sam uspeo da dođem do njega, devojčica je skočila iz čamca u njegovo naručje. Pokušavao je da je spasi u dubokoj vodi - rekao je i dodao da je jak vetar potom oduvao gumeni čamac, a da je on uspeo da devojčicu stavi na dasku za plivanje.

Ipak, do Branka nije uspeo da stigne na vreme.

- Kada sam uspeo da dođem do njega, već je bio pod vodom. Potom je njegovo telo isplivalo i to je bio momenak kada sam ga uhvatio za pantalone i okrenuo ga tako da mu lice bude iznad vode - dodao je.

Branko je bio bez svesti kada su ćerka i on, uz pomoć posetilaca na plaži izvučeni iz vode.

- Mislim da sam ranije mogao da stignem do njih i žao mi je što nisam - rekao je Majkl.

Ostaće upamćen kao heroj...

Porodica i prijatelji su se putem društvenih mreža oprostili od posveženog oca koji je svoj život dao za život svoje ćerke. Branko je ćerku opisivao kao svoju princezu - prenosi Telegraf.rs

"Umro je herojskom smrću, spasavajući svoju Laru iz mora", "Šokirani smo, ali znamo koliko je voleo svoju omiljenu devojčicu i da ne postoji nešto što ne bi uradio za nju", "Dao si život za nju i time pokazao za šta si živeo", samo su neke od poruka ljudi bliskih Branku.

- Boreći se za život njemu najvažnije osobe na celom svetu, pokazao je da je prava, požrtvovana ljubav, ljubav do smrti. Svi smo ga znali kao čoveka posvećenog porodici i crvi. Uvek je bio spreman da odgovori na svaki poziv i da pomogne bilo kome kome je pomoć potrebna, u bilo koje vreme - rekao je za 9 News sveštenik crkve Sveti Sava Strahinja Janjić.BONUS VIDEO: EKSKLUZIVNO! MISTERIJA PERIŠ! PARAPSIHOLOG ROBERT KAJŠLER U ISTRAZI O NESTALOM MATEJU: MAJU ŠTITI MOĆNI POLITIČAR (VIDEO)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


KOMENTAR
od Nikola u 28.01.2022 11:19:27 h
     0 
Bas mi je drago sto mu je cera riva a on nijeAKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP