ПА ЗАР И РАМБО?! Силвестер Сталоне под истрагом због наводног сексуалног злостављања

Silvester Stalone, Nikolas Genin, Viki

Извор: Википедија

Амерички тужиоци отворили су истрагу како би утврдили да ли глумац акционих филмова, чувени Силверстер Сталоне треба да буде кривично гоњен због сексуалног злостављања пријављеног прошле године.

"Случај је предат полицији Санте Монике, општине поред Лос Анђелеса", навеле су локалне власти и додале да је случај повезан са Сталонеом.

Тужилаштво Лос Анђелеса навело је да једна жена у новембру прошле године оптужила Сталонеа, глумца најпознатијег по улогама у филмовима "Роки" и "Рамбо", да ју је сексуално злостављао деведесетих година.

Та оптужба долази у тренутку све присутнијег покрета "МеТоо" покренутог после избијања сексуалног скандала у холивудској филмској индустрији.

Глумчев адвокат је у децембру рекао да Сталоне пориче оптужбу, али је признао да је имао везу с том женом 1987. године током снимања једног филма у Израелу.

Адвокат је додао да Сталоне који у јулу пуни 72 године, планира тужбу против те жене чије име није саопштено, због давања лажне изјаве о њиховој вези.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Petra Eklston, ćerka Bernija Eklstona, glavnog čoveka Formule 1 i Slavice Radić, žene koja je nakon razvoda postala najbogatija Srpkinja, nedavno je na svet donela svoje četrvrto dete, a prvo sa verenikom Semom Palmerom.

Glumica Sloboda Mićalović sa suprugom Vojinom Ćetkovićem i ćerkama dane u izolaciji provodi na selu.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета