ПА ЗАР И РАМБО?! Силвестер Сталоне под истрагом због наводног сексуалног злостављања

Silvester Stalone, Nikolas Genin, Viki

Извор: Википедија

Амерички тужиоци отворили су истрагу како би утврдили да ли глумац акционих филмова, чувени Силверстер Сталоне треба да буде кривично гоњен због сексуалног злостављања пријављеног прошле године.

"Случај је предат полицији Санте Монике, општине поред Лос Анђелеса", навеле су локалне власти и додале да је случај повезан са Сталонеом.

Тужилаштво Лос Анђелеса навело је да једна жена у новембру прошле године оптужила Сталонеа, глумца најпознатијег по улогама у филмовима "Роки" и "Рамбо", да ју је сексуално злостављао деведесетих година.

Та оптужба долази у тренутку све присутнијег покрета "МеТоо" покренутог после избијања сексуалног скандала у холивудској филмској индустрији.

Глумчев адвокат је у децембру рекао да Сталоне пориче оптужбу, али је признао да је имао везу с том женом 1987. године током снимања једног филма у Израелу.

Адвокат је додао да Сталоне који у јулу пуни 72 године, планира тужбу против те жене чије име није саопштено, због давања лажне изјаве о њиховој вези.

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Pevačica Lena Kovačević obelodanila je na Instagramu da se trenutno nalazi u bolnici zbog upale pluća.

С Дарком Костићем сам ступио у контакт преко интернет апликације, али под лажним именом. Привукле су ме његове фотографије и заказали смо састанак. Пристао сам на сексуални однос с њим, али не и на иживљавање које је уследило. Он је против моје воље скинуо кондом и ејакулирао у мени ризикујући да ме полно зарази. Од те вечери преживљавам пакао.

Lik Hajda iz TV serije "Vesele sedamdesete" jedan je od omiljenih posebno među mlađom populacijom, ali se čini da glumac Deni Masterson čini sve kako bi svoje nasleđe što je moguće više ukaljao.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone