Lejdi Gaga besna: Albanska pevačica me kopira!

Lejdi-Gaga-Youtube

Foto: Youtube/printscreen

Akterke novog sukoba na svetskoj sceni su pevačice Lejdi Gaga i Dua Lipa, a sve to zbog novog pravca muzike koji obe stvaraju.

Naime, pevačica Dua Lipa koja je albanskog porekla je nedavno objavila album „Future Nostalgia“, inspirisan muzikom osamdesetih i devedesetih godina, koji je potpuni hit, dok je gotovo istovremeno, Lejdi Gaga trebalo da objavi album „Chromatica“, koji je sada pomeren za kraj maja. Zvuk albuma mlade pevačice je retro, a činjenica da njena koleginica ima sličan zvuk zasmetala je Gagi.

– Gaga misli da je Dua inspirisana više nego što bi trebalo i da je kopira. Njoj se ne sviđa što njena mlađa koleginica ima iste producente i inženjere zvuka – tvrdi izvor magazina Life&Stile.

Navodno, Gagu je dodatno iznerviralo to što su kritičari Duin album ocenili najvišim ocenama, nazivajući je jednim od najboljih pop izdanja godine. Dua Lipa sa druge strane ističe kako nema nikakvih naznaka da je kopirala koleginicu.

 

 

Izvor: Blic

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Simona Mijoković, nekada poznata po prezimenu Gotovac, nekada se provodila do jutarnjih sati, koristila opijate, opijala se, a sada je život posvetila veri i pustila da je vode Bog i Isus Krist.

U izjavi američke pevačice jasno se vidi kroz koliku muku je prošla, zajedno sa svojim naslednikom

Đorđe David Nikolić, koji se dve nedelje leči od koronavirusa na odeljenju za pulmologiju, danas je u popodnevnim satima napustio bolnicu.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone