Gaga želeo da upozna Noleta, ali se razboleo

Nole-i-Gaga

Foto: Ilustracija/Glas javnosti

Čuveni srpski glumav Dragan Nikolić imao je veliku želju da upozna Novaka Đokovića, ali se onda razboleo i umro.

Jedna od poslednjih želja glumačkog barda bila je da upozna najboljeg tenisera sveta, otkrio je Radmilo Armenulić, teniski stručnjak. Sve je trebalo da bude veliko iznenađenje, dobro isplanirano jer je supruga Dragana Nikolića, Milena Dravić neposredno pred njegovu smrt pričala sa Đokovićem.

Novak i Milena su sat vremena putem telefona razgovarali o iznenađenju koje nikada nije realizovano, a i čuvena glumice preminula je dve i po godine kasnije.

- Dragan Nikolić i Milena Dravić su moji venčani kumovi. Milena Dravić je htela da Novaka Đokovića upozna s njim, jer mu je to bila velika želja. Ali ubrzo je pao u komu i nije mogao da prepoznaje ljude -rekao je Radmilo Armenulić.

 

(Izvor: Kurir)

 

 

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Glumac Nenad Okanović oduševio je sve ulogom sina Dragana u seriji "Selo gori, a baba se češlja". Publika ga voli zbog posebnog smisla za humor, a njega je ceo život osvojila Željana koju je oženio 2004. godine.

Organizatori „Egzita“ (Exit) u Novom Sadu i "Arsenal festa" u Kragujevcu, koji su zakazani za jun i jul, nadaju se da će se vanredno stanje izazvano pandemijim koronavirusa ubrzo oknčati, te da će se festivali održati u planiranom terminu i upozoravaju da bi se njihovo otkazivanje loše odrazilo na privredu.

- Novak Đoković bi uskoro mogao da se iz Marbelje u kojoj je proveo izolaciju zbog pandemije korona virusa vrati u Srbiju - tvrdi pulmolog Branimir Nestorović.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone