Džej Lo otkrila detalje o organizaciji venčanja

Dženifer-Lopez

Foto: Printscreen

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez su još jedan u nizu poznatih parova kojima je situacija zbog pandemije virusa pokvarila planove.

Popularni par se prošle godine verio u martu, nakon čega je najavio venčanje za 2020. godinu. Ipak, Dženifer i Aleks su otkrili da im je celokupna situacija zbog virusa poremetila planove, kao i da će se ipak odložiti.

Pevačica je  priznala da je njeno venčanje pod znakom pitanja i da je virus uspeo da odloži i njihove planove, kao i mnogim drugim ljudima. Džej Lo je istakla da Aleks i ona čekaju da vide kako će se situacija odvijati kroz narednih par meseci, a potom će napraviti novu organizaciju za svečanu ceremoniju.

Takođe, pevačica je istakla da joj izolacija izuzetno prija i da je bilo vreme da uspori svoj tempo, kao i da uživa u svakodnevnom provođenju vremena sa svojom porodicom.

Izvor: Cosmopolitan

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Koliko nam Holivod deluje savršeno, sofisticirano i bez mane na bioskopskom platnu ili malim ekranima, toliko ova istina ruši tu zabludu. Glumci, a pogotovo glumice Holivuda spremni su na, bukvalno, sve spremi za rad dobro odigrane uloge. Primeri koji slede objašnjavaju ove navode.

Poznati glumačk bračni par zarazu pokupio u Australiji, gde je trebalo da se snima film o Elvisu Presliju

Brus Vilis i Demi Mur objavili su na društvenim mrežama zajedničke fotografije iz karantina na kojima su sa celom porodicom i ljubimcama u istim pižamama.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone