Dve decenije od čuvenog albuma Britni Spirs

Britni-Spirs-instagram

Foto: Instagram

Američka pevačica Britni Spirs (38) pre tačno 20 godina postala je "Američki san" i jedan od najvećih tamošnjih, muzičkih brendova.

Danas, 20 godina kasnije, kada njen veliki hit "Ooops i did it again" obeležava jubilej, mnogi su saglasni da je Britni sa svojim nastupima i svojim hit pesmama bez sumnje ostavila veliki trag na polju svetske pop muzike.

Dve decenije od njenog velikog hita "Ooops I did it again", ali i spektakularnog performansa kojim se predstavila na tada jednom od najvećih muzičkih ceremonija prisetio nas je"MTV" (VMA).

No, osim što je ostavila veliki trag svojom muzičkom karijerom, život Spirsove je od kako je kročila na svetsku scenu bila velika poslastica novinarima i celokupnoj javnosti.

Planetarni uspeh, vrtoglavi pad, psihički lom i sve ono što je pred očima javnosti preživela ova pevačica, kasnije se ispostavilo kao odličan recept za uspeh.

Međutim da joj nije bilo lako da dođe do uspešne karijere govori i činjenica da dok je osvajala svetske top liste, prodavala milione albuma i bila idol devojčicama, kritičari su je osporavali i nazivali "najgorim pop proizvodom".

Izvor: Telegraf.rs

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Nigde je ne puštaju samu, a ONI su glavni krivci za to?!

Grupa poznatih ličnosti, napravila je pesmu i spot kojom se zahvaljuju volonterima na njihovoj nesebičnoj pomoći tokom trajanja pandemije korona virusa!

Brus Vilis i Demi Mur objavili su na društvenim mrežama zajedničke fotografije iz karantina na kojima su sa celom porodicom i ljubimcama u istim pižamama.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone