Brus-i-Demi-instagram

Brus Vilis i Demi Mur objavili su na društvenim mrežama zajedničke fotografije iz karantina na kojima su sa celom porodicom i ljubimcama u istim pižamama.

Tokom dve decenije nekon što se njihov trinaestogodšnji brak raspao, holivudski par je predano radio na izgradnji snažnog prijateljstva, pa tako i tokom karantina Vilis i Mur uživaju u međusobnom društvu. Fotografije su objavljene na Instagramu njihove ćerke Talile, a na njima je bivši holivudski par zagrljen u društvu svoje dece.

"Haotično neutralni“, napisala je Talila kao komantar na ovu fotografiju

Brus i Mur bili su u braku od 1987-2000. godine i zajedno imaju troje dece, od kojih se jedino najstarija ćerka Rumer (31) nije našla na otkačenim porodičnim fotografijama.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

chaotic neutral

A post shared by tallulah (@buuski) on

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Da li vam se dogodilo da sticajem okolnosti upoznate neku osobu sa kojom ćete kasnije izgraditi prijateljstvo za sva vremena? Upravo to se desilo dvojici glumaca, Džeki Čenu i Krisu Takeru.

Akterke novog sukoba na svetskoj sceni su pevačice Lejdi Gaga i Dua Lipa, a sve to zbog novog pravca muzike koji obe stvaraju.

Hamilton Bohanon bubnjar koji je svirao sa Marvinom Gejom i Stivijem Vonderom, pre nego što će i sam napisati razne disko hitove i danas korišćene u pesmama Timberlejka i Džej-Zija, preminuo je u petak u 79. godini.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone