Anica-Dobra

Glumica Anica Dobra uključila se u emisiju "Beogradska hronika" iz svog doma u Beogradu, gde je objasnila kako provodi dane u izolaciji.


- Kada je neko sa mnom lako mu je, kada sam ja sama sa sobom lako je i meni. Šta odlučim, to uradim. Putujem mislima, mašta... Imam svoju ludu glavu da me brani u ovim nekakvim danima, tako da mogu da kažem da se pripremam za neko novo vreme. Gledam optimistički na celu stvar. Nadam se da ćemo uskoro moći da pogledamo unazad, to uskoro može da bude za godinu dana, ali da ćemo biti zahvalni što nismo odustali od sebe - kazala je Anica.

- Rekla bih samo svima da je distanca nova bliskost i da je to mudra distanca. Treba da smo kod kuće, možda više nismo u fazi da treba da kažemo ostani kod kuće, sada smo više u fazi da pričamo uživaj kod kuće. Sada treba naći način da otputujemo makar u mislima, te da nam u ovoj sutiaciji bude dobro. Tako dižemo svoj duh i postajemo bliži i bolji jedan prema drugima - rekla je glumica, dok je voditeljka Slađana Tomašević konstatovala da joj je ovom porukom ulepšala dan, jer joj nije bio toliko lep baš u svakom momentu. Potom je usledilo pitanje kako održava vedar duh.
 
- Verujem u sebe i verujem drugim. Nije slučajno što sam u ovom trenutku ovde, te da to sve ima nekakav svoj razlog. Ne znam šta bih više od toga mogu da kažem. Imam ljude oko sebe koji hrane moju vedrinu i daju optimizam. Zbog njih imam snage da budem ovakva. Našla sam mudru misao Duška Radovića. "Sumorni neki dani. Sad je dobro imati prijatelja, jednostavnog, vedrog, veselog, lekovitog. Da nas nauči šta je važno a šta nevažno u životu. Da nas lupi šakom po ramenu i da od tog udarca ozdravimo" - poručila je Anica i istakla da je svašta bilo u planu od njenih projekata, ali da je sve pauzirala zbog korona virusa.

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Oni koji su se zarazili korona virusom ne mogu oboleti dva puta, navode naučnici. Stručnjaci su se plašili da bi pacijenti mogli da se zaraze korona virusom dva puta - nakon što je čak 10 procenata oporavljenih od korona virusa u Kini ponovo testirano pozitivno nakon što je otpušteno iz bolnice.

Korona virus može toliko dugo da se zadrži u organizmu, te da pacijent više od dva puta bude pozitivan na COVID-19, a to se dogodilo jednoj devojci od 25 godina iz Novog Sada, kojoj je čak 6 puta potvrđena testiranjem ova bolest.

Лекари широм света покушавају да обједине клиничку праксу и евентуално направе стратегију лечења коронавируса која би била примењива у свим земљама света. Проф. др Мирослав Савић каже за РТС да лекова који су индиковани за лечење ове болести нема.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone