ANA NIKOLIĆ I MILOŠ BIKOVIĆ ZAJEDNO U NASTAVKU JUŽNOG VETRA: Pevačica ce glumiti ljubavnicu glavnog lika!

ana-nikolić-miloš-biković

Foto: Glas javnosti/ilustracija

Publika bi u nastavku serije "Južni vetar" mogla da gleda popularnu pevačicu Anu Nikolić.

Ana Nikolić bi trebala da glumi ljubavnicu Miloša Bikovića, koji u "Južnom vetru" tumači lik Maraša, žestokog momka sa beogradskog asfalta.

"Scenario za drugu sezonu odavno je napisan i čeka se samo da se steknu svi uslovi za početak snimanja. Osim novih zapleta i novih likova, novina je i to da su producenti uveliko u pregovorima sa Anom Nikolić jer žele da ona zaigra u nastavku", kaže izvor blizak produkciji i objašnjava kakav lik bi trebalo Nikolićeva da tumači.

"U novoj sezoni akcenat će biti stavljen na Marašev odnos s njegovom devojkom, koju tumači Jovana Stojiljković. Iako su oni na kraju prve sezone uspeli da izglade svoj turbulentni odnos, ipak će njihovo pomirenje biti kratkog daha. Tačnije, lik koji bi trebalo da tumači Ana Nikolić pomrsiće konce Marašu i majci njegovog sina", kaže naš izvor i dodaje:

"Ana bi trebalo da igra pevačicu na vrhuncu svoje karijere u koju su zaljubljeni mnogi moćni muškarci. Međutim, nakon slučajnog susreta sa Marašem, ona odlučuje da uđe u vezu sa njim. Njihov odnos će biti turbulentan i prepun iznenadnih obrta i nema sumnje da će ta veza u velikoj meri obeležiti narednu sezonu."

"Ani se dopao scenario za nastavak "Južnog vetra", a pogotovo joj se sviđa uloga koja je za nju namenjena i uverena je da bi mogla savršeno da je odigra. Ne manjka joj entuzijazma i ambicije da se pokaže i kao glumica u tako velikom projektu. Jedino što bi moglo da joj pokvari planove jesu njene profesionalne i porodične obaveze i još uvek nije izvesno da li će Ana prihvatiti ulogu ili ne. Ukoliko uspe da organizuje svoje vreme i obaveze, nema sumnje da će publika s nestrpljenjem čekati da je gleda na malim ekranima", kaže na kraju razgovora izvor.

(Izvor:Kurir)

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Manekenka Sofija Milošević koja trenutno čeka dete sa fudbalerom Lukom Jovićem, nedavno se provokativno slikala za magazin "Hello", a sada pokazala i kako je fotosešn izgledao "iza kulisa".

glumac Val Kilmer početkom 80-ih bio je jedan od najpoželjnijih i najlepših glumaca, a žene su ludele za ovim lepotanom, dok su mu filmski kritičari predviđali blistavu karijeru... I zaista - dosegao je svetsku slavu, do pre nekoliko godina kada je počeo da se povlači...

Istaknuti dramski umetnik Nikola Kojoj (52) već je prošle godine najavio odlazak iz Srbije, jer, kako je rekao, ne želi da mu deca "odrastaju u crnoj rupi", glumac je podneo dokumente za useljenje u Sloveniju.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone