boris tadic, prtscr

Foto: Youtube/printscreen

Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić ocenio je da je ujedinjenje u "novu veliku" Demokratsku stranku "pretpostavka smene režima Aleksandra Vučića".

On je ocenio da "samo novoizgrađena organizacija sa snažnom političkom infrastrukturom i velikim iskustvima pobeda i poraza, a ne ad hok pokreti i NVO, mogu srušiti s vlasti monstrum-političku strukturu SNS-a sa 700.000 sledbenika".

- Ko to ne razume, ne zna ništa o politici - kazao je Tadić.

Dodao je da je fomiranje zajedničnog poslaničkog kluba SDS i DS "prvi značajan korak" ka stvaranju takve organizacije, iza koga bi trebalo da sledi formiranje svih drugih zajedničkih organa do konačnog ujedinjenja, koje po njegovim rečima, mora da se desi što pre.

Upitan da li ujedinjenje u veliku DS može biti korak ka izlasku na izbore, Tadić je kazao da to zavisi od političkih okolnosti koje se kako je ocenio, menjaju iz dana u dan.

 

Izvor: N1

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Izjava Dragana Šormaza data televiziji N1 da je Rusija sama sebe isključila iz pregovora na relaciji Beograd-Priština u najmanju ruku je čudna i neobična. Ovaj visokopozicinirani kadrovik SNS-a i poslanik u Skupštini Srbije još kaže da Rusija sem što ima nuklearno naoružanje više ne predstavlja nikakvu čak ni regionalnu silu i da ona nema šta da se pita po pitanju rešavanja statusa južne pokrajine

Svetski igrači mogli bi da iskoriste pandemiju korona virusa da preoblikuju svet, bez rata, izjavio je danas predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko.

Jučerašnji događaj u blizini stana porodice lidera SzS Dragana Đilasa, kada su huligani skandirali "Đilase lopove" tako da to uznemiri njegovu decu domaća javnost ocenila je različito.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone