Glas Javnosti

Šta još u politici traži BORIS TADIĆ i njegovi saradnici, za čijeg su predsedničkog mandata Hagu isporučeni MLADIĆ, KARADŽIĆ, ŽUPLJANIN i HADŽIĆ

Politika
Autor: Glas javnosti

Srpski narod se dobro seća i nikada neće zaboraviti izdaje i isporuke, na tacni, srpskim dželatima mnogih srpskih glava, od strane Borisa Tadića, za vreme čijeg su predsedničkog mandata Haškom sudu isporučeni tadašnji predsednik Republike Srpske (RS) Radovan Karadžić, komandant Vojske Republike Srpske (RS) general Ratko Mladić, Stojan Župljanin i Goran Hadžić.

Stojan Župljanin bio je bivši načelnik Centra službe bezbednosti u Banjoj Luci i bivši savetnik predsednika Republike Srpske za unutrašnje poslove, a Goran Hadžić je nekadašnji predsednik Republike Srpske Krajine.

U izvođenju svih gnusnih izdaja i isporukama srpskih glava, srpskim dželatima, saborci Borisu Tadiću su bili: Vuk Jeremić, Dragan Šutanovac, Dušan Petrović, Dragan Đilas i Đilasov kum Mlađan Đorđević.

Neki od te gospode ,,danas“ izdajnicima nazivaju svakoga ko ne misli kao oni, a svi do jednoga ponovo bi da zajašu na grbaču ovog naroda.

Saradnici Borisa Tadića

Iz pouzdanih izvora je došla informacija da su zapadni tlačitelji srpskog naroda dali desetine miliona dolara Tadiću i njegovoj družini sa slike.

U nabrajanju Tadićevih saučesnika u činu svih tadašnjih izdaja, nepravedno bi bilo nepomenuti  i tada možda najagilnijeg Nebojšu Krstića koji je odavno perjanica među Vučićevim vajnim analitičarima.


Da bi prikrili svoje zločinačno delovanje protiv patriota i rodoljuba srpskog naroda usvojili su drakonski Zakon o informisanju nazvan ,,Rajin zakon“ da bi ugušili Glas Javnosti i Kurir. Istovremeno su vlasnika Glasa i Kurira neosnovano, bolesnog, utamničili i držali 22 meseca da bi oni sprovodili svoju uređivačku politiku u Glasu i Kuriru.

(Medijska grupa Glas Javnosti) 

Glavni i odgovorni urednik Aleksandar Popović

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR