Selaković: Strani faktor još ovde odlučuje, spot SNS primer

spot-SNS

Foto: Instagram/ printscreen

Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković ocenio je danas da se na primeru zabrane predizbornog spota SNS vidi da strani faktor nastoji da i dalje odlučuje o stvarima u Srbiji.

"Strani faktor još ovde odlučuje. REM je po predstavci nekog Ralfa Metnija, direktora u Adrija njuz kompaniji koja je vlasnik N1, čoveka iz Luksemburga, zabranjuje naš spot u kojem se predsednik pojavljuje sa jednom divnom devojčicom", rekao je Selaković za Pink.

Navodeći da se na primeru tog spota vidi da strani faktor nastoji da odlučuje o stvarima u Srbiji, Selaković je istakao da je jedan od ključnih ciljeva politike predsedika Srbije i SNS Aleksandra Vučića da od Srbije svakoga dana stvara sve više suverenu, ozbiljnu i nezavisnu zemlju.

"Izborićemo se mi i sa tim nećemo odustati da se borimo za budućnost za našu decu", rekao je Selaković i dodao da je predsednik pokazao šta je uradio za ralizku od prethodnika i da su zato uvereni da će uz podršku gradajana nastaviti započeti posao.

Selaković je rekao da je nekima cilj da se što više utiče na društvene tokove u Srbiji, što se odnosi i na rešavanje kosovsko-metohijskog problema, koji je star vekovima.

Govoreći o jučerašnjoj poseti predsednika Vučića Bugarskoj, Selaković je rekao da Srbija čini sve što moze da ovaj deo regiona priblizi centralnoj i zapadnoj Evropi.

"Čast koju je imao Vučić sa Borisovim da vidi deo balkanskog toka koji će biti krvotok balkanske privrede, autoput ... to je potvrda ozbiljnog prijateljstva dva naroda, dve države, produbiće saradnju privrede, unaprediti protok turista", rekao je Selaković.

 (Izvor Tanjug)

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Savez za Srbiju saopštio je večeras da je održan sastanak opozicije koja je bojkotovala izbore, a na kojem je prihvaćena inicijativa Saveza o formiranju šireg zajedničkog opozicionog fronta.

Lider SPS-a Ivica Dačić završio je sinoćnju predizbornu konvenciju na Tašmajdanu u svom stilu - uz pesmu “Tamo daleko”.

Lider Pokreta Slobodnih građana Sergej Trifunović napadnut je danas ispred Ruskog cara u Knez Mihailovoj tokom skupljanja potpisa za predstojeće izbore.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone