Glas Javnosti

PSOVKE I UMALO MASOVNA TUČA ISPRED SKUPŠTINE! Pristalica SNS-a udario ženu, aktivistkinju DS-a! (VIDEO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Pristalice Srpske napredne stranke, ali i opozicionog pokreta Dveri, koji su bili ispred doma Narodne skupštine kako bi dali podršku poslanicima koji su štrajkovali glađu, razišle su se nešto pre 9.30, a saobraćaj u tom delu grada normalno funkcioniše.

Pred Skupštinom Srbije ceo dan je vladala napeta atmosfera, a jedan broj pripadnika policije napustio je prostor ispred Skupštine Srbije, dok je jedan broj njih ostao da obezbeđuje zgradu.

Pristalice dve suprtotstvaljene partije razumjenivale su u nekoliko navrata psovke i uvrede, a situacija koja je je jednom momentu kulminirala pretila je da preraste u masovnu tuču. Ograda koja je postavljena juče, koja je razdvajala poslanike i okupljene građane, i dalje se tu nalazi.

“Idite tamo gde su vaši”, poručila je jedna od članica DS vidno iznervirana.

Međutim, i pored svega toga došlo je do prvo do verbalnog, a zatim i fizičkog obračuna kada je jedan od pristalica vladajuće partije nasrnuo da udari ženu, aktivistkinju DS-a koja je ispred parlamenta došla u znak podrške lideru Dveri, Bošku Obradoviću.  U tom trenutku jedan aktivista SNS je nasrnuo na nju i pokušao da je udari. Priskočili su okupljeni građani, izbila je tuča, a  ubrzo je stigla i policija koja ih je razdvojila.

Taj prizor možete pogledati na snimku ispod:

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR