Glas Javnosti

REBIĆ SMENIO načelnika beogradske policije MILANA STANIĆA PO VULINOVOJ DIREKTIVI: Ponovo se gura Veselin Milić!

Politika
Autor: Glas javnosti

Milan Stanić načelnik Beogradske policije smenjen je sa te funkcije, nakon što je jutros dobio rešenje o smeni od direktora policiije Vladimira Rebića, a po nalogu novopečenog ministra policije Aleksandra Vulina.

Prema pouzdanim saznanjima Glasa javnosti, na to mesto forsira se izbor nekadašnjeg načelnika beogradske policije Veselina Milića.

Milić je već bi na toj funkciji kada je 9.09.2013. godine rešenjem ministra unutrašnjih poslova imenovan jza načelnika Policijske uprave za grad Beograd. Na toj funkciji je bio do 31. jula 2018 godine nakon čega je smenjen, a kasnije imenovan za savetnika predsednika Republike Srbije zaduženog za borbu protiv korupcije i kriminala.

Sasvim je zanimljivo da je do smene Stanića, za koga se tvrdi da je pošten i nekorumpiran policajac koji živi u stanu od 30 kvadrata dolazi u vreme kada je predsednik lično najavio borbu sa organizovanim kriminalom.

Milić bi trebao da bude okosnica pompezno najavljene borbe protiv kriminala koja je postala centralana tačka Aleksandra Vučića  i Vlade Srbije.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR