Nogo: U Srbiji 5 miliona punoletnih, a 6,5 miliona glasača !?

srđnogo

Izvor: You Tube, print screen

Gost vanredne emisije medijskih kuća „Centar” i „Srbin.info” u emisiji „Intervju”, koju vodi i uređuje Dejan Petar Zlatanović, bio je nezavisni narodni poslanik, Srđan Nogo.

Tema emisije je bila šta će se sve desiti zbog vanrednog stanja, kojeg je zbog širanja zaraze uveo predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, u našoj državi.

U emisiji se još govorilo i o tome kao i o tome ko je prava, a ko nije, opozicija u našoj državi i o činjenici da u Srbiji ima preko miliona više glasača u izbornom spiskovovima.

Izvor: Naša borba

 

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Gagi Jovanović pozdravio je Srbiju sa Tornika uz nadu da je većina kod svojih kuća, na toplim mestima i u samoizolaciji. A potom, na urnebesan način, posavetovao ljude kako da skinu čini sa planete Zemlje.

Omladina Pokreta slobodnih građana (PSG) zatražila je danas od nadležnih organa da Jovanu Popović (24), hitno i bez odlaganja, puste iz zatvora u kojem je već 19 dana.

Ministar spoljnih poslova i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić najavio je da će izbori u Srbiji biti održani "u najskorijem roku koji dopuštaju Ustav i zakoni".

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone