Glas Javnosti

Migranti i “Korona” virus u Srbiji

Politika
Autor: Glas Javnosti

I dok svi ćute i ne spominju migrante i njihovo delovanje u Srbiji, Radikali na konferenciji koja je održana još 12. marta pričaju da su posledice ovog naleta neproverenih stranaca bukvalno opasan po interese građana Srbije i njihove bezbednosti.

Smatramo da u svetlu najnovijih događanja, zbog širenja korona virusa, pre svega, treba zabraniti priliv migranata u našu zemlju, zato što nije moguće kontrolisati njihovo kretanje, nije moguće utvrditi koliko ih zaista ima, budući da oni prelaze našu granicu na nezakonit način. Dakle, potrebna je hitna reakcija države Srbije da se apsolutno zabrani, odnosno prekine sa prijemom migranata u Srbiju, dodao je Aleksandar Šešelj.

Zbog mnogih teorija o migrantima treba jasno izaći pred narod smatra Šešelj.

Mi smatramo, kod ovog pitanja koje je prisutno u Srbiji već dugi niz godina, uposlednje vreme se krenulo, zaista, sa jednom veoma rasprostranjenom atmosferom straha u Srbiji među građanima Srbije, zbog informacija koje su ili tačne ili netačne, ali činjenica je da se u Srbiji dešavaju krivična dela koja su povezana samigrantima, koja prolaze nekažnjeno, činjenica je da se mnogo spekuliše o broju migranata u Srbiji, a da, zaista, zbog ovih mera, koje je Vlada Republike Srbijepreduzela zbog širenja korona virusa, zaista nije moguće obratiti toliko pažnjena situaciju sa migrantima i nije ih moguće pratiti.

 

Izvor: Srpska stvar

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR