Aleksandar-Šešelj

I dok svi ćute i ne spominju migrante i njihovo delovanje u Srbiji, Radikali na konferenciji koja je održana još 12. marta pričaju da su posledice ovog naleta neproverenih stranaca bukvalno opasan po interese građana Srbije i njihove bezbednosti.

Smatramo da u svetlu najnovijih događanja, zbog širenja korona virusa, pre svega, treba zabraniti priliv migranata u našu zemlju, zato što nije moguće kontrolisati njihovo kretanje, nije moguće utvrditi koliko ih zaista ima, budući da oni prelaze našu granicu na nezakonit način. Dakle, potrebna je hitna reakcija države Srbije da se apsolutno zabrani, odnosno prekine sa prijemom migranata u Srbiju, dodao je Aleksandar Šešelj.

Zbog mnogih teorija o migrantima treba jasno izaći pred narod smatra Šešelj.

Mi smatramo, kod ovog pitanja koje je prisutno u Srbiji već dugi niz godina, uposlednje vreme se krenulo, zaista, sa jednom veoma rasprostranjenom atmosferom straha u Srbiji među građanima Srbije, zbog informacija koje su ili tačne ili netačne, ali činjenica je da se u Srbiji dešavaju krivična dela koja su povezana samigrantima, koja prolaze nekažnjeno, činjenica je da se mnogo spekuliše o broju migranata u Srbiji, a da, zaista, zbog ovih mera, koje je Vlada Republike Srbijepreduzela zbog širenja korona virusa, zaista nije moguće obratiti toliko pažnjena situaciju sa migrantima i nije ih moguće pratiti.

 

Izvor: Srpska stvar

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Dok se Srbija bori sa epidemijom koronavirusa koja odnosi živote širom zemlje i od koje na dnevnom nivou bude više od 400 zaraženih, zamenik gradonačelnika Goran Vesić odlučio je da građanima, u ponedeljak u 18 časova, organizuje koncert pevača Željka Joksimovića.

Legendarni fudbaler Paolo Maldini uspeo je da pobedi koronavirus, a nakon svega odlučio je da javno progovori o ovoj pošasti.

Narodni poslanik Balša Božović je danas policiji prijavio "nestanak"  ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića zbog toga što, kako je Božović naveo, ministar već četiri dana ne reaguje na masovno kršenje zabrane kretanja i izazivanje direktne opasnosti od strane huligana".

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone