Glas Javnosti

DS: 'Biljana Popović Ivković da se razreši svih javnih funkcija!'

Politika
Autor: Glas Javnosti

Demokratska stranka zatražila je da državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković "od sutra bude razrešena svih javnih funkcija koje se finansiraju sredstvima građana".

-Nakon nečovečnog ataka na Igora Jurića koji je pretrpeo najveću moguću ljudsku bol, kome je dete svirepo ubijeno, a kome pomenuta osoba upućuje pitanje gde je on bio u tim momentu - jedino pristojno od ministra policije, predsednice Vlade i predsednika države, koji i tako o svemu odlučuje - jeste da ovo lice udalje- saopštila je DS.

Kako je ocenila DS u saopštenju, ukoliko je Popović Ivković predsedniku države, premijerki i ministru policije adekvatno društvo i reprezent politike koju zastupaju, neka je rasporede u okviru svojih stranačkih kapaciteta.

U saopštenju se navodi da je uvreda za državu Srbiju da neko takav obavlja bilo kakvu funciju u javnoj upravi, a naročito da bude visoko pozicioniran u ministarstvu koje bi trebalo da brine o bezbednosti građana.

Popović Ivković i Igor Jurić gostovali su u nedelju u jedoj televizijskoj emisiji, koja se pretvorila u prepirku o efikasnisti i poverenju u policiju kada je u pitanju nestanak dece. Na tvrdnje državne sekretarke da policija dobro radi svoj posao i da je pronašla ubicu njegove ćerke Jurić je upitao zašto je nisu našli živu, a Popović Ivković je Juriću odgovorila pitanjem "a gde ste Vi bili tada".

(Izvor: N1)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR