DS: 'Biljana Popović Ivković da se razreši svih javnih funkcija!'

boljana popovic ivkovic

Foto: Youtube/print screen

Demokratska stranka zatražila je da državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković "od sutra bude razrešena svih javnih funkcija koje se finansiraju sredstvima građana".

-Nakon nečovečnog ataka na Igora Jurića koji je pretrpeo najveću moguću ljudsku bol, kome je dete svirepo ubijeno, a kome pomenuta osoba upućuje pitanje gde je on bio u tim momentu - jedino pristojno od ministra policije, predsednice Vlade i predsednika države, koji i tako o svemu odlučuje - jeste da ovo lice udalje- saopštila je DS.

Kako je ocenila DS u saopštenju, ukoliko je Popović Ivković predsedniku države, premijerki i ministru policije adekvatno društvo i reprezent politike koju zastupaju, neka je rasporede u okviru svojih stranačkih kapaciteta.

U saopštenju se navodi da je uvreda za državu Srbiju da neko takav obavlja bilo kakvu funciju u javnoj upravi, a naročito da bude visoko pozicioniran u ministarstvu koje bi trebalo da brine o bezbednosti građana.

Popović Ivković i Igor Jurić gostovali su u nedelju u jedoj televizijskoj emisiji, koja se pretvorila u prepirku o efikasnisti i poverenju u policiju kada je u pitanju nestanak dece. Na tvrdnje državne sekretarke da policija dobro radi svoj posao i da je pronašla ubicu njegove ćerke Jurić je upitao zašto je nisu našli živu, a Popović Ivković je Juriću odgovorila pitanjem "a gde ste Vi bili tada".

(Izvor: N1)

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Predsednik pokreta Dosta je bilo (DJB) Saša Radulović izjavio je da je ublažavanje mera vanrednog stanja zbog pandemije koronavirusa uvedeno da bi vlast što pre održala izbore.

Ustavni sud odbacio je inicijative za pokretanje postupka za ocenu ustavnosti i zakonitosti Odluke o proglašenju vanrednog stanja.

Народна скупштина Републике Српске потврдила је изјаве српског члана Председништва БиХ Милорада Додика о штетности посете председника Црне Горе Мила Ђукановића БиХ и распоређивања припадника Фронтекса на граници са Хрватском, након што је по тим тачкама прегласан у Председништву БиХ.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone