Бошко Јакшић брани Мила, црногорски режим на путу без повратка

Litija-Podgorica

Фото: youtube/VESTI

Колумниста Бошко Јакшић, који се представља и као спољнополитички аналитичар и коментатор, стао је у одбрану досадашњег црногорског режима.  

 Према писању портала „Националист“, имајући у виду начин на који се представља, као и досадашње искуство, требало би у потпуности да зна да је црногорски режим „на путу без повратка“. Јакшић гостује у медијским кућама које мисле другачије од режимских медија, како би пред њиховим аудиторијумом бранио и правдао Ђукановића, оптужујући Србију и Српску православну цркву да се мешају у „унутрашње ствари“ суверених држава, чиме наводно врше дестабилизацију региона.

„Националист“ оптужује Јакшића да не гледа благонаклоно на СПЦ и да је вештине подржавања оних земаља, које имају непријатељске интересе према Србији, додатно усавршио још током  осамдеседтих година прошлог века, као стипендиста „Вашингтон поста“ на „обуци“ у САД.

Током последњег периода је веома чест гост на „Би-Би-Сију“, „Радију слободна Европа“ и „Ал-Џезира“, а откако је отпочело урушавање анти-српског режима у Црној Гори, подршка коју је у претходном периоду пружао диктатору Ђукановићу је постала још јача и гласнија, као и његови напади на Српску православну цркву, преноси „Националист“.

Црногорски режим је, према нјиховим речима, „спао“ на подршку компромитованих и изанђалих, пензионисаних експонената западних интереса, који су изгубили сваку употребну вредност те их „у животу“ држи једино још мржња према Србији, српском народу и Српској православној цркви, док су они који су још увек од интереса својим западним менторима почели да се дистанцирају од њега, јасно је да је Ђукановићевом терору крај сасвим близу.

 

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Nafta na svetskom tržištu dostiže najniže cene u poslednjih desetak godina kao posledica epidemije korona virusa pa samim tim i cena naftnih derivata pada u većini zemlja sveta i regiona. Ipak, u Srbiji se ništa nije promenilo, cene su iste, kao i pre krize.

Visina plate je često presudan faktor, koji razdvaja "poželjna" od "nepoželjnih" zanimanja, ali ima poslova za koje je izuzetno teško naći radnike u Srbiji, čak i kada se nudi dobra zarada.

Pulmolog Branimir Nestorović izjavio je da je naš pristup epidemiji bio odličan, ali da sad sve treba pustiti, rekao je i da je čitao studije ljudi koji se ozbiljno bave korona virusom i oni tvrde da drugog talasa neće biti.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone