Glas Javnosti

ЗАМИСЛИТЕ МАЈУ И АЦУ: Туристкиња "исцимала" ПРЕМИЈЕРА ХРВАТСКЕ да је фотографише са Јандроковићем, због коцкастог дреса! Онда је настала бламажа... (ВИДЕО)

Hrvatska
Autor: Глас јавности / Б92.нет / од 11.07.2018.

Несвакидашња сцена догодила се данас на загребачком аеродрому "Фрањо Туђман", када је једна странкиња пожелела да се слика са председником Сабора.

Она очигледно није знала да је реч о председнику хрватског парламента Горану Јандроковићу, већ му је пришла јер је био обучен у хрватски дрес. Пошто је желела да се слика с њим, замолила је његовог сапутника, који је у овом случају био нико други до премијер Хрватске, да их услика.

Тако је Андреј Пленковић узео мобилни телефон у руке и усликао Јандроковића са странкињом, која им се захваљивала. Међутим, када су јој објаснили да се управо сликала с председником парламента Хрватске, а да је фотограф био премијер земље у коју је управо допутовала, збуњена странкиња је понавља: "О боже, баш ми је непријатно."

Онда је затражила и слику с Пленковићем.

Пленковић и Јандроковић су иначе кренули на полуфиналну утакмицу у оквиру Светског првенства у фудбалу које се одржава у Русији а у којој вечерас играју Хрватска и Енглеска. Обојица су на себи умали дрес хрватске репрезентације.

Снимак је на свој Твитер профил поставио новинар регионалне Н1 телевизије Иван Скорин.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR