Glas Javnosti

UŽAS! Otac (85) na spavanju nožem pokušao da ubije sina, nekim čudom ostao živ

Hrvatska
Autor: Glas javnosti

U porodičnoj kući u Karlovcu 85-godišnji deda je na spavanju nožem pokušao da ubije vlastitog sina, ali samo igrom slučaja 54-godišnjak je preživeo ovaj napad.

Događaj se zbio 16. marta, a šira javnost je za njega saznala tek u petak nakon što je Županijsko državno tužilaštvo izvestilo da su 26. marta ispitali osumnjičenog i potom doneli "rešenje o sprovođenju istrage zbog osnovane sumnje na počinjenje krivičnog dela teškog ubistva u pokušaju".

- Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 85-godišnjak 16. marta 2022., u porodičnoj kući u Karlovcu, u cilju da usmrti 54-godišnjeg sina, ušao u njegovu sobu i dok je on spavao nožem mu zadao više ubodnih rana. Oštećeni 54-godišnjak je zadobio teške telesne povrede, a sticajem okolnosti nije nastupila smrtna posledica - saopštili su iz karlovačkog tužilaštva.


Županijsko državno tužilaštvo u Karlovcu je podnelo sudiji istrage Županijskog suda u Karlovcu predlog da se okrivljenom 85-godišnjaku odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ometanja krivičnog postupka uticajem na svedoke i opasnosti od ponavljanja krivičnog dela.

Sudija istrage u celosti je prihvatio predlog državnog tužilaštva i okrivljenom odredio istražni zatvor.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP