Glas Javnosti

UGOSTITELJ IZ ZADRA ZATVORIO RESTORAN U KOM SU SE PROVODILI TENISERI: 'Gosti su otkazali sve rezervacije!'

Hrvatska
Autor: Glas Javnosti

Erik Pavin, zadarski ugostitelj, zatvorio je svoj restoran i hotel "Niko" nakon što se otkrilo da su članovi Adrija tura pozitivni na koronavirus. Tri osobe koje su učestvovale na Adrija turu-Marko Paniki, trener Novaka Đokovića, Grigor Dimitrov i njegov trener i Borna Ćorić, hrvatski teniser -pozitivne su na kovid-19.

Zadarski ugostitelj, koji je i na početku epidemije među prvima zatvorio svoje objekte, rekao je i kako su gosti hotela sami otkazali dolazak kada su pročitali da se u Zadru pojavio koronavirus.

-Za sada su hotel i restoran zatvoreni danas i sutra, pa ćemo videti dalje šta ćemo kada se testiramo. U dogovoru smo s epidemiolozima. Zatvoriću prvi ako treba i 14 godina, samo da budemo svi živi i zdravi. Imam unuka, decu, ženu, osoblje i goste, naravno da nam je u interesu zdravlje svih. Svi se bojimo, ali nisam samo ja u pitanju. U pitanju je zapravo celi grad, odnosno Hrvatska - od čistačice na Višnjiku do premijera, svi su bili u kontaktu s njima- rekao je Pavin, dodajući kako je ionako planirao odmor.

Ugostitelj je istakao da je imao 13 sigurnih rezervacija pre incidenta, a da sada nema nijednu.

Đoković i ostali članovi Adrija tura su se u petak, po dolasku u Zadar, provodili u restoranu "Niko".

(Izvor: B92)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR