Glas Javnosti

STRAŠNA nesreća u Hrvatskoj! Brata jedva odvojili od NASTRADALOG MLADIĆA (17), majka VRIŠTALA OD UŽASA!

Hrvatska
Autor: Glas javnosti

U užasnoj nesreći u osječkom prigradskom naselju Josipovac, stradao je mladić P. D. na kojeg je automobilom naleteo 30-godišnji vozač "ševroleta" iz Osijeka.

Petar je vozio svoj motocikl Suzuki GSX 250R u smeru Osijeka, imao je zaštitnu kacigu na glavi i kretao se propisnom brzinom. Iznenada je na njega, iz suprotnog smera, naletio vozač automobila koji je u trenutku sudara s motociklistom počeo skretati levo na prilaz pored puta. Nejasno je zašto vozač, koji je išao u smeru Josipovca, nije na vreme uočio motociklistu. Udario ga je svojim prednjim levim delom, bočno u motor. Na meesto nesreće prvi su došli mladićev brat i otac

- Video sam sudar jer sam u tom trenutku stajao ispred kuće. Nakon što ga je udario autom, dečko se na motociklu kretao još desetak metara pokušavajući zadržati ravnotežu. Krivudao je putem, ali nije uspeo smiriti motor i upao je u mali kanal između dva betonska prilaza. U padu s motora udario je donjim delom leđa u ivicu betona i motor je pao na njega. Prijatelj i ja smo pritrčali i ušli u kanal da mu pomognemo. Sklonili smo motor s njega. Videli smo da diše, ali se nismo usudili da ga diramo ne znajući kakve povrede ima - ispričao je jedan od svedoka nesreće u Josipovcu.

Ljudi kažu da nisu znali kako bi mu pomogli.

- Nažalost, nakon svega četiri-pet minuta prestao je disati. Preminuo je praktično pred nama. Strašno mi je sve to sad. Tako uzalud izgubljen mladi život, a za ništa nije kriv - ojađeno zaključuju.

Na putu je, pored kanala u koji je upao mladić, ostala njegova kaciga.

Iako je neko od očevidaca odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć, na mesto nesreće prvi su došli mladićev brat i otac, koji nedaleko ima autoservis. Navodno se Petar uputio upravo ka očevoj radnji. Da tragedija bude veća, Petar je pre pet dana oglasio kako prodaje svoj motor.

- Bilo je mučno gledati brata koji je skočio u kanal za nastradalim bratom i uzaludno ga dozivao, ali i oca koji je u šoku držao ruke na glavi i plačući hodao naokolo nadajući se da će mu sin oživeti - pričaju meštani i dodaju da si brata su jedva odvojili od tela nesretnog mladića.

Na mesto nesreće potom je došla i majka koja je vrištala od užasa videvši sinovljevo telo. Ekipa Hitne pomoći koja je brzo stigla, mogla je samo da konstatuje smrt.

Uviđajem će se utvrditi da li je vozač automobila bio pod uticajem alkohola i kako i zašto nije video mladića na motoru.

(Glas javnosti/Blic.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR