Glas Javnosti

REKLA JE DA ĆE DOĆI KAD JOJ BUDE BOLJE: Novi detalji nestanka Marijane iz Velikog brata, u pretrazi na Savi i dronovi (FOTO)

Hrvatska
Autor: Glas javnosti

Potraga za Marijanom Seifert (38), nekadašnjom pobednicom "Velikog brata" ulazi u drugi dan, a nestanak je prijavio njen suprug.

Prema nezvaničnim inofrmacijama, deo njenih stvari je pronađen nekoliko stotina metara od mesta gde živi, pa se taj deo od srede detaljno pregledao kao i područje reke Save i Mosta mladosti. Potrega se nastavlja i danas, a tim povodom će biti korišćeni i dronovi.

- Sve do 2018. smo se intenzivno družile, a kad sam napustila Hrvatsku ostale smo u kontaktu. Ona je za svoju ćerkicu živela, bila joj je glavna briga nakon svega što je do tada prošla. Drugo njeno dete i supruga nisam upoznala, a s njom sam se zadnji put čula pre par meseci za njen rođendan - rekla je Marijanina prijateljica, pa dodala:


- Zvučala mi je setno, propitkivala se kakva budućnost čeka njenu decu, zvala sam je kod sebe u posetu pa je rekla da nije vreme, da bude došla kad bude bolje. Povezala sam to sa situacijom oko korone kao i činjenicom da nikom ne seda starenje. O braku i eventualnim problemima u njemu mi nije govorila, nego samo da je sve u redu i da ide svojim tokom, kao i da joj je zdravlje u redu. Nadam se samo da će se što pre vratiti kući jer niti jedan problem nije nerešiv - objasnila je Marijanina drugarica, a prenele novosti.rs.

Marijana je nestala s kućne adrese u Lastovskoj ulici u Zagrebu. U trenutku nestanka na sebi je imala kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, trenerku crne boje sa belo-crvenom crtom i svetle patike.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR