Glas Javnosti

RAT IZMEĐU PLENKOVIĆA I MILANOVIĆA SE NASTAVLJA: HDZ potegao snimak pada hrvatskog predsednika sa oklopnog vozila iz 2013. (VIDEO)

Hrvatska
Autor: Glas javnosti

U najnovijoj prepirci između Plenkovića i Milanovića, HDZ je jutros na Fejsbuku objavio snimak iz 2013. godine na kom se vidi kako tadašnji premijer, a sadašnji predsednik Hrvatske, Zoran Milanović pada sa oklopnog vozila.

Aktuelni predsednik je juče na Fejsbuku objavio da se Plenković tek 2016. godine prvi put popeo na tvrđavu u Kninu i da je tom prilikom čak "uspeo da se junački fotografiše". 

Ovaj snimak je HDZ-ov odgovor na njegovu prozivku, a oni su u opisu videa između ostalog napisali da je "iskompleksiran", prenosi Jutarnji.hr.

Na snimku se vidi kako Zoran Milanović koji je vreme nastanka videa bio premijer Hrvatske pada na zemlju prilikom izlaska  iz jednog oklopnog vozila, tokom posete vojsci

 

Video prikazuje Milanovića u sportskoj odeći kako skače sa vozila i tom prilikom pada na zemlju. Milanoviću su vojnici hitro pritrčali u pomoć i pomogli da ustane. Kada je ustao, samo je otresao prašinu sa sebe i nastavio da razgleda naoružanje i razgovara sa vojnicima kao da se ništa nije dogodilo.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR