Glas Javnosti

'Policija, pomagaj, baka nas napada!': Okršaj dostojan Holivuda - starica zamalo rasterala ustaše! (FOTO)

Hrvatska
Autor: Glas javnosti

Scena dostojna rubrike "Verovali ili ne" odigrala se danas na ulicama Zagreba, kada je 74-godišnja gospođa, sa sve viklerima u kosi, uletela u skup tri ultradesničarske organizacije, počupala im kablove i pokušala da skine zastavu.

Tri desničarske organizacije - Nezavisni za Hrvatsku (NHR), Hrvatska stranka prava (HSP) i Generacija obnove (GO), inače poznate po zastupanju proustaških stavova, imale su zakazan skup u Drugom selu, mestu udaljenom dvadesetak kilometara od Zagreba, čiji cilj je bilo predstavljanje zajedničke liste pod nazivom "Desna liga". No, da ne prođe sve po planu potrudla se 74-godišnja gospođa.

Njoj je, kako pišu mediji u Hrvatskoj, zasmetala buka, zbog čega je besno izletela iz zgrade i, sa sve viklerima u kosi, počupala kablove od razglasa, nakon čega je, navodno uz uzvike "Ustaše", pokušala da skine jednu zastavu. Ipak, u toj nameri ju je osujetila reakcija organa reda, a starica je kući otišla "bogatija" za prijavu zbog navodnog "remećenja javnog reda i mira".

Nakon što su uz podršku policije uspeli da se odbrane od napada razularene 74-godišnjakinje, ugroženi desničari su utehu potražili na društvenim mrežama, a upitani da prokomentarišu ovaj događaj, kratko i jasno su rekli da je dotična gospođa "slučaj za lekara, ne za policiju".

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR