Glas Javnosti

PAKAO U PARKU PRIRODE U HRVATSKOJ: Neljudi zaklali kornjače, pa ih nabili na kolac (UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA)

Hrvatska
Autor: Glas javnosti

Još jedna potvrda da je čovek najsurovija životinja na svetu, stiže nam iz Hrvatske iz Parka prirode u Lonjskom polju. Obesni ljudi, na sramotu celog ljudskog roda, zaklali su četiti zaštićene kornjače i potom ih nabili na kolac.

Nekoliko dečaka pronašlo je četiri zaklane kornjače, nabodene na kolac. Uznemirujuću fotografiju jedne od kornjača objavila je na svom Facebooku tetka jednog od dečaka Iris Žuža.

- Ovo je neviđena sramota da niko ne može stati na kraj ovakvim psihopatima bolesnim. Ovo je slika i prilika što su moji nećaci od 8 godina mogli danas videti šetajući kroz hrvatski Park prirode Lonjsko polje - napisala je žena.

Upozoravamo fotografija je uznemirujućeg sadržaja.

Povodom nemilog čina oglasila se i uprava Parka prirode u Lonjskom polju. Slučaj je prijavljen policiji. Utvrđeno je da se radi o barskoj kornjači, strogo zaštićenoj vrsti u Republici Hrvatskoj.

- Zbog toga se nadamo da će osoba koja stoji iza ovog sadističkog čina biti brzo pronađena i strogo kažnjena. Nadamo se da u budućnosti nećemo svjedočiti ničemu sličnome ovoj fotografiji. Vas molimo - ne zatvarajte oči pred zlostavljanjem! Životinja ili čovek, stanite na stranu slabijih, uvek - naglašava se u saopštenju.

Lonjsko polje se nalazi u aluvijalnoj ravnici reke Save u središnjem slivu reke Save, između gradova Siska i Stare Gradiške.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR