Glas Javnosti
posta

MEDVEDEV STAVIO NA ZUB MILANOVIĆA! Patite! Sada ste naši neprijatelji!

Hrvatska
Autor: Glas javnosti

Iz Rusije stižu pretnje hrvatskom predsedniku.

Dmitrij Medvedev, zamenik predsednika Veća za nacionalnu bezbednost upozorio je da uskoro preti odmazda Kijeva hrvatskom predsedniku Zoranu Milanoviću zbog njegovih stavova i izjava o Ukrajini i Rusiji, tvrdi "Večernji list" koji se poziva na društvenu mrežu Telegram.

Jedan od Putinovih najbližih saradnika Dmitrij Medvedev, na svom je Telegram kanalu, izdvojio Milanovića, čije je ime dodano na bazu podataka na ukrajinskoj ekstremističkoj stranici "Mirotvorac". Optužuju ga, tvrdi taj dnevni list za humanitarnu agresiju na Ukrajinu, pomaganje ruske agresije, distribuciju ruske propagande i podržavanje, te opravdavanje agresije na Ukrajinu.


Medvedev piše da Ukrajina "sve više seda za vrat svojim evropskim sponzorima. Objavu je nazvao "O novim neprijateljima Ukrajine" te tvrdi kako Ukrajina sve više i više bez ceremonije seda na vrat evropskih sponzora, a da se Amerikanci i dalje boje.

- Jasno je da uvek ima premalo oružja, plaćenika i novca. Pohlepni evropski čelnici ne žele izdvojiti pravu količinu. Evropske lidere sada se dodaje na popise na stranici Peacemaker (Mirotvorac). Tamo su dospeli šefovi poput hrvatskog predsednika Zorana Milanovića i mađarskog premijera Viktora Orbana. Oni ne vole Ukrajinu punom snagom. Sada ste naši neprijatelji! Patite! - piše Medvedev u svojoj objavi koju je naslovio "O novim neprijateljima Ukrajine".


Medvedev piše da će se "ukrajinski nacisti posebno obračunati s nepoželjnim liderima i razdvojiti jagnjad od jaraca".

- Kao što siročad ne shvata svoju sreću, oni ne vole Ukrajinu punom snagom. Izvolite, sada ste naši neprijatelji! Patite! - piše Medvedev.

Milanovićevo uvrštenje na popis potvrdio je i zamenik portparola ruskog ministarstva spoljnih poslova Aleksej Zajcev. Na listi Mirotvorca nalazi se čak 187.000 imena.

- Odlučiće se ko će se neće naći na spisak "ukrajinofila". Stoga, predsednici i premijeri Francuske, Nemačke, Italije i drugih država - budite oprezni! I vi ste sumnjivi! - piše čovek kojeg zovu "Putinovim jastrebom".

Milanovićevo ime ranije se našlo u internetskoj bazi podataka "Mirotvorac", na kojoj se nalaze špijuni, sveštenici, tužitelji, novinari, krivi i nedužni jednako, prokazani su kao proruski kolaboracionisti.

Hrvatskog predsednika su optužili za humanitarnu agresiju na Ukrajinu, pomaganje ruske agresije, distribuciju ruske propagande i podržavanje i opravdavanje ruske agresije na Ukrajinu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR