Glas Javnosti

LEKARU PRESEO ODLAZAK U KAFANU: Konobarica me drogirala, a zatim i opljačkala

Hrvatska
Autor: Glas javnosti

Zbog teške krađe devojci preti deset meseci zatvora.

Bilo je oko 23 sata kad sam došao u kafić na Trgu Dražena Petrovića. Seo sam za sto i pio pivo. Razgovarao sam sa konobarom i konobaricom. Vreme je odmicalo i sve sam se više zezao s konobaricom koja mi je pred kraj radnog vremena na silu gurala da popijem još jedno pivo na njen račun. I popio sam ga. Petnaest minuta nakon ponoći, kad se kafić zatvorio, konobarica je krenula sa mnom Savskom ulicom. Preko ramena sam nosio ranac. Kad smo došli do Hemijsko-tehnološkog fakulteta rekla mi je da uđemo u neki vatrogasni prolaz, da malo prošetamo - prisetio se jedan ugledni zagrebački doktor (57), inače zaposlen u privatnoj klinici, ne slutivši da će mu se nakon tri koraka smračiti.

On je prvi, naime, ušao u taj prolaz da bi nakon nekoliko napravljenih koraka osetio da mu neko s ramena skida ranac.

- Nakon par sekundi, povratio sam ravnotežu. Okrenuo sam se i konobarice više nije bilo iza mene. Nije bilo nikoga. Ona me gurnula i uzela mi ranac te samo nestala - dodao je doktor.

Konobarica Andrea B. (31) iz Rijeke, inače već osuđivana za razbojništvo pre pet godina,  odnela je doktorov Samsonajt ranac i u njemu novčanik, zdravstvenu, vozačku, mobilni telefon, naočari, bankovne kartice, doktorsku dozvolu, stetoskop i doktorski pečat, kišobran, švajcarski džepni nožić, grickalicu za nokte i 1500 kuna.


Za policiju i tužilaštvo posrnula mlada dama počinila je tešku krađu te joj preti 10 meseci zatvora.

Njena verzija događaja nešto je drugačija od doktorove. Tvrdi da joj je upućivao pogrdne reči dok je radila.

- To sam uradila jer me dotični gospodin vređao. I stalno mi se događaju takve stvari. Sa njim sam bila u kafiću, radila sam, pili smo tamno pivo. U pivo sam mu ubacila tablete jer sam ga htela omamiti obzirom da me maltretirao. Nisam ga otrovala te smo oko ponoći izašli napolje. Otišli smo na parking i desetak minuta hodali. On je spustio ranac i otišao u WC, a ja sam ranac stavila u svoj te otišla kući. Nisam znala što je u rancu, a uzela sam novčanik koji sam posle bacila, lovu i Rej Ban naočare. Ostatak stvari sam bacila u park u blizini Maksimira - branila se konobarica Andrea B., ističući da lekara nije vređala dok je bio pristojan.

U pretresu stana u kojem konobarica živi, policija je pronašla doktorove stvari.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR