Glas Javnosti

Knin zavijen u crno! Proglašen DAN ŽALOSTI zbog smrti dečaka zaboravljenog u automobilu

Hrvatska
Autor: Glas javnosti

Sutra će u Kninu biti Dan žalosti zbog smrti šestogodišnjeg dečaka Luke koji je umro od posledica vrućine u zaključanom automobilu. Knin i cela Hrvatska su i dalje u šoku nakon strašne tragedije, pišu hrvatski mediji

Otac dečaka (34), inače profesionalni vojnik, osumnjičen je da je izazvao smrt deteta koje je satima po vrućini ostalo zaključano u crnom automobilu. On je priveden i saslušan u Županijskom državnom tužilaštvu u Šibeniku, ali je ubrzo pušten jer je ocenjeno da ne postoje zakonski uslovi za istražni zatvor. Protiv njega je podneta krivična prijava zbog osnova sumnje da je počinio krivično delo povrede detetovih prava.

Gradonačelnik Knina Marijo Ćaćić izjavio je da je Knin mali grad i svi su tragediju shvatili kao gubitak člana porodice, piše Index.hr.

- Osumnjičeni je 8. juna tekuće godine, oko 8 sati ujutru u Kninu, iz nepoznatih razloga umesto u vrtiću ostavio dete dete (6) u automobilu na parkingu. Nakon što je pozvala njegova supruga, prišao je automobilu i pronašao dete u nesvesnom stanju i izneo ga iz automobila - saopštili su, nakon policijske istrage, iz šibenskog Županijskog državnog tužilaštva.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR